GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Budimir zabio i s maskom na licu

Budimir zabio i s maskom na licu
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2024 / 08:20
Autor: SEEbiz
PAMPLONA - Ante Budimir postigao je novi gol u španjolskom prvenstvu, ovaj zaista krasan i vrijedan tri boda za svoju momčad.

Osasuna je u utakmici 27. kola La Lige svladala Alaves 1:0 nakon što je hrvatski reprezentativac u 76. minuti primio loptu izvan kaznenog prostora, s desne strane, pa odapeo udarac svojom snažnijom lijevom nogom s 18 metara. Lopta je dugo letjela te pogodila suprotni gornji kut gostujućeg vratara.

Bio je to već 14. ligaški gol u 27. utakmici Budimira u ovoj sezoni, što je ujedno i njegovo najbolje golgetersko ostvarenje u jednoj natjecateljskoj godini u Španjolskoj, gdje igra od 2019. godine. Hrvatski reprezentativni napadač trenutačno je treći najbolji strijelac La Lige. Više od njega zabili su tek Jude Bellingham (16) za Real Madrid i Borja Mayoral (15) za Getafe.

Budimir je ovu utakmicu, zbog slomljenog desnog maksilarnog sinusa, odigrao sa zaštitnom maskom na licu. Ozljedu je zadobio prošlog tjedna nakon što je tijekom jednog duela pao licem na travnjak. Nakon susreta je rekao da uopće nije razmišljao hoće li igrati.

"Nisam se nećkao oko maske jer je to bio jedini način da budem na terenu. Bilo mi je svejedno hoće li smetati. Bio mi je ovo poseban tjedan. Htio bih zahvaliti svima koji su se bili pobrinuli za mene nakon onoga što mi se dogodilo u utakmici s Las Palmasom", rekao je i dodao:

"Stavio bih i tri maske samo da mogu igrati jer je privilegija biti na terenu. Znali smo da će utakmica biti jako teška. Oni ne primaju puno golova i dobro se brane. Uživao sam u sekundama dok je lopta letjela jer sam znao da će ući."

Budimiru je postignuti gol bio četvrti u zadnje četiri utakmice. Njime je pogurao Osasunu na desetu poziciju prvenstvene ljestvice dovevši je u situaciju da se bori za mjesto koje vodi u europska natjecanja iduće sezone.

Tagovi: budimir, osasuna, alaves
PROČITAJ I OVO
Preminuo César Luis Menotti
IN MEMORIAM
Preminuo César Luis Menotti
BUENOS AIRES - U 86. godini života, umro je slavni nogometni trener César Luis Menotti.
Dinamo velikim preokretom do pobjede na Rujevici
KORAK DO TITULE
Dinamo velikim preokretom do pobjede na Rujevici
RIJEKA - Dinamo je nevjerojatnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva.
Inter želi sjajnog napadača Osijeka
TRANSFERI
Inter želi sjajnog napadača Osijeka
ZAGREB - Antun Matković, sjajni napadač Osijeka, postao je top tema u Italiji iako igra tek prvu seniorsku sezonu u SuperSport HNL-u.
Dinamo želi ispuniti želju Kochu, poduzima se sve da ga se dovede u Zagreb
REAKCIJE
Dinamo želi ispuniti želju Kochu, poduzima se sve da ga se dovede u Zagreb
ZAGREB - Nekadašnji Dinamov vratar Georg Koch otkrio je njemačkom Bildu da je teško bolestan.
PSV Eindhoven po 25. puta nizozemski nogometni prvak
NIZOZEMSKA
PSV Eindhoven po 25. puta nizozemski nogometni prvak
EINDHOVEN - PSV Eindhoven postao je nizozemski nogometni prvak po dvadeset i peti put i prvi put nakon šest godina.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE