GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Buffon napušta Juventus

Buffon napušta Juventus
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2021 / 12:21
Autor: SEEbiz / Index.hr
TORINO - Gianluigi Buffon (43) vrlo je blizu odlaska iz Juventusa drugi put u zadnje tri godine.

Neuništivi talijanski golman 30. lipnja završava suradnju s talijanskim prvakom i postaje slobodan igrač. To bi mogla iskoristiti Atalanta, piše talijanski novinar Nicolo Schira.

Schira je o tome pisao i prije nekoliko tjedana, no sada se stvar intenzivirala. La Repubblica dodaje kako će to pokrenuti domino-efekt transfera.

Atalantin golman Pierluigi Gollini prešao bi u Romu, a Juventus bi doveo Gianluigija Donnarummu iz Milana. Milan bi nakon odlaska Donnarumme krenuo po Lilleovog vratara i francuskog reprezentativca Mikea Maignana.

Očekuje se da će se Buffon oprostiti od Juventusa u finalu kupa protiv Atalante u svibnju. Ove sezone je branio u samo 10 utakmica, a ukupno je za Juventus nastupio u 681 utakmici.

"Imam u glavi datum završetka karijere, zadnju moguću točku. To je lipanj 2023. godine. Ipak, postoji mogućnost i da karijeru završim na kraju ove sezone", rekao je nedavno Buffon.

U karijeri je još branio za Parmu i PSG. Za Italiju je nastupio 178 puta i osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Tagovi: Gianluigi Buffon, Juventus, Atalanta, Gianluigi Donnarumma, Pierluigi Gollini
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE