GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bullsi uručili otkaz GM-u Garu Formanu

Bullsi uručili otkaz GM-u Garu Formanu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2020 / 21:43
Autor: SEEbiz / H
CHICAGO - NBA momčad Chicago Bulls otpustili su u ponedjeljak dugogodišnjeg generalnog menadžera Gara Formana, istog dana kada su službeno angažirali Litavca Arturasa Karnišovasa za izvršnog dopredsjednika košarkaških operacija.

Klub je također, objavio i kako će John Paxson, kojeg je Karnišovas zamijenio, obavljati funkciju višeg savjetnika za košarkaške operacije.

Forman je bio s Bullsima 22 godine, obnašajući dužnost generalnog menadžera od svibnja 2009. godine, a dvije godine kasnije imenovan je NBA-ovim direktorom godine.

S Formanom na čelu Bullsi su sedam puta izborili doigravanje, no posljednje dvije sezone to im nije uspjelo, Kada je 11. ožujka suspendirana sezona, Bullsi (22-43) su bili na 11. mjestu Istočne konferencije, s osam pobjeda manje od posljednjeg mjesta koja vodi u doigravanje.

"Gar Forman je neumorno radio za organizaciju. Napravio je velik doprinos za vrijeme svog rada i pomogao dovesti neke od najvećih košarkaških talenata u našu momčad. Gar će zauvijek biti dio naše obitelji," kazao je vlasnik kluba Jerry Reinsdorf.

Za razliku od Paxsona, Forman neće nastaviti s franšizom.

"Bila mi je čast i privilegija raditi za Chicago Bulls više od dva desetljeća", rekao je, dodavši: "Ova organizacija uvijek će zauzeti posebno mjesto u mom srcu," kazao je Forman na oproštaju.

Tagovi: Gar Forman, Chicago Bulls, Jerry Reinsdorf, Arturas Karnišovas
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE