GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cameron Shelton potpisao za Split

Cameron Shelton potpisao za Split
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.07.2023 / 13:21
Autor: SEEbiz
SPLIT - Hrvatski košarkaški viceprvak i abaligaš Split doveo je američku prinovu za novu sezonu, 188 cm visokog razigravača Camerona Sheltona.

Tom će 23-godišnjaku Gripe biti prva profesionalna destinacija, nakon što je proteklih pet sezona proveo na sveučilištima.

Tri je godine nastupao za koledž Northern Arizona, a posljednje dvije za Loyola Marymount, na kojem je u posljednjoj imao prosjeke od 21.3 poena, 5.4 skoka i 4.4 asistencije. Najbolju utakmicu odigrao je u završnici sezone protiv Pacifica, kojem je zabio 40 poena.


Shelton je treća prinova Splita koji će od iduće sezone voditi Slaven Rimac, bivši osvajač ABA lige s Cibonom. Prije Sheltona Splićani su doveli mladog razigravača reprezentacije Lovru Gnjidića iz Cedevite Olimpije i Krešimira Ljubičića iz Cibone, no napustio ih je jedan od najboljih igrača Dominik Mavra, koji karijeru nastavlja u Rusiji.

Tagovi: Cameron Shelton, KK Split, Slaven rimac, Dominik Mavra, Lovro Gnjidić
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE