GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cancelo korak do Barcelone

Cancelo korak do Barcelone
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.08.2023 / 08:51
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Fabrizio Romano piše kako Manchester City i Barcelona dogovaraju konačne detalje oko posudbe Joaa Cancela u katalonski klub.

Dogovor između klubova trebao bi uključivati i opciju otkupa. Dugo je bio neizostavan u ekipi Građana, ali je Portugalac na prijelazu sa 2022. na 2023. godinu igrao sve manje.

To je iskoristio Bayern, pa ga je posudio iz Manchestera. Za prvaka Njemačke upisao je 21 nastup, zabio gol i dodao šest asistencija, da bi se 30. lipnja vratio u Englesku.

Ovaj 29-godišnji svestrani defanzivac trebao bi da se pridruži Barceloni na posudbi, s tim da će Katalonci imati pravo na otkup igračevog ugovora.

Tagovi: Cancelo, Manchester City, Bayern, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE