GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Carlos Queiroz novi izbornik nogometaša Egipta

Carlos Queiroz novi izbornik nogometaša Egipta
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.09.2021 / 20:49
Autor: SEEbiz / H
KAIRO - Egipatski nogometni savez u srijedu je službeno objavio kako je novi izbornik tamošnje reprezentacije Portugalac Carlos Queiroz.

U nedjelju je Egipat gostovao kod Gabona gdje je odigrao 1-1 u afričkim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Odmah nakon te utakmice Egipatski savez se odlučio za smjenu dotadašnjeg izbornika Hossama Badrija i kompletnog njegovog stručnog stožera.

Queiroz je posljednji posao obavljao kao izbornik Kolumbije koju je napustio krajem prošle godine. Ranije je ovaj 68-godišnjak bio izbornik Portugala, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Južnoafričke Republike i Irana, dok je od klubova, između ostalih, vodio lisabonski Sporting te je bio Alexu Fergusonu pomoćnik u Manchester Unitedu.

Egipat se, inače, nakon dvije odigrane utakmice nalazi na drugom mjestu svoje skupine (četiri boda) iza Libije koja je vodeća s dvije pobjede.

Tagovi: Carlos Queiroz, Egipat
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE