GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čeferin: Bolje igrati bez gledatelja nego uopće ne igrati

Čeferin: Bolje igrati bez gledatelja nego uopće ne igrati
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2020 / 17:06
Autor: SEEbiz / H

LJUBLJANA - Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksander Čeferin izjavio je u ponedjeljak kako su u većini zemalja spremni nastaviti prvenstva utakmicama bez gledatelja kako bi se barem donekle ograničila financijska kriza uzrokovana njihovim prekidima zbog izbijanja pandemije koronavirusa.

"Mislim da postoje mogućnosti da se prvenstva i kupovi nastave i završe. Morat ćemo nastaviti natjecanja bez gledatelja, ali mislim kako je najvažnije da se utakmice ipak igraju", izjavio je Čeferin u razgovoru za talijanski dnevnik Corriere della Sera.

"Još je rano za zaključak kako sezona ne može biti završena, to bi imalo teške posljedice kako za klubove tako i za prvenstva. Bolje je da se igra pred praznim tribinama nego da se uopće ne igra. Također, nastavak natjecanja donio bi malo radosti ljudima u ovim teškim vremenima kao i osjećaj povratka normalnom životu iako bi se utakmice mogle gledati samo putem televizijskih prijenosa. Ako nadležni daju zeleno svjetlo i ako poštujemo sigurnosne mjere, tada bi se igrači vrlo brzo mogli vratiti treninzima", dodao je Čeferin.

Predsjednik UEFA-e dodao je kako bi se, ako se prvenstva nastave "dovoljno rano", usporedo s njima mogle nastaviti i Liga prvaka te Europska liga. Čeferin nije sklon igranju aktualne sezone u rujnu ili listopadu jer bi to imalo veliki utjecaj na odigravanje sezone 2020/21.

Tagovi: Aleksander Čeferin, UEFA, europski kupovi, Liga prvaka, koronavirus i nogomet, koronavirus i sport
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE