GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čeferin: Poljud i Maksimir su sramota

Čeferin: Poljud i Maksimir su sramota
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2024 / 20:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin u velikom intervjuu za Nacional komentirao je broje teme - od nadolazećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj do afere VAR leaks u Hrvatskoj.

Posebno je kritičan bio po pitanju stadiona u Hrvatskoj za koje smatra da su ispod svake razine.

"Slažem se, smatram da je nogometna infrastruktura sramotna. Slovenija ima bolju infrastrukturu od Hrvatske, a mi smo manja zemlja s manje nogometnih uspjeha. Iako ni kod nas država nije uložila ni jedan euro u nogometnu infrastrukturu. Drago mi je da sada govore o nacionalnom stadionu i o velikim investicijama u sport, nadam se da to nije predizborna kampanja, ali Savez mi kaže da su to ozbiljne stvari i da će sada puno investirati", kaže Čeferin i dodaje:

"Ali, po meni, Hrvatska nema ni jedan stadion koji bi mogao ugostiti neku ozbiljnu utakmicu. Još je najbolji riječki stadion. Osijek je nov, ali je sve to malo. A Poljud i Maksimir su sramota. Kad vidiš još onu zatvorenu tribinu na Maksimiru… Mi smo blizu da ne dozvolimo da se tamo više igraju europske utakmice. Već smo više puta bili blizu te odluke. Sad se nadamo da će se nešto pomaknuti. Čitao sam da su nešto dogovorili s Gradom, s Crkvom, s državom, s HNS-om, ali ne znam detalje."

Tagovi: čeferin, poljud, maksimir
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE