GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čeferin se osjeća izdanim od svog prijatelja Agnellija

Čeferin se osjeća izdanim od svog prijatelja Agnellija
IZDAJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.04.2021 / 14:26
Autor: SEEbiz
NYON - Zbog osnivanja nogometne Superlige predsjednik Uefe Aleksander Čeferin osjeća se izdanim od čelnika Juventusa Andree Agnellija. Talijanski mediji navode da su Čeferin i Agnelli stvorili partnerstvo koje bi se čak moglo opisati i kao prijateljski odnos.

Zajedno su radili na novoj strukturi nogometne Lige prvaka u kojoj bi umjesto dosadašnja 32 sudjelovalo 36 momčadi, koje bi i grupnoj fazi natjecanja odigrale deset utakmica umjesto dosadašnjih šest. Svaki klub igrao bi 10 utakmica s 10 različitih klubova, a suparnike bi dobivao iz različitih jakosnih skupina. Klubovi bi pet utakmica igrali na svom terenu, a pet u gostima. Prvih osam klubova bi nakon deset kola izborilo plasman u osminu finala. Klubovi plasirani od 9. do 24. mjesta igrali bi play-off za osminu finala, a posljednjih 12 klubova bi završilo natjecanje.

Navodno je Čeferin bio ljut kada je otkrio da je "njegov prijatelj" njemu iza leđa radio na osnivanju nogometne Superlige. Andrea Agnelli bio je predsjednik Europskog udruženja nogometnih klubova (ECA), ali je nakon što se otkrio plan osnivanja Superlige podnio ostavku i postao je potpresjednik te lige bogatih. Drugi potpresjednik je Joel Glazer iz Manchester Uniteda, a za čelnika te lige izabran je predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Tagovi: Aleksander Čeferin, UEFA, Superliga, Andrea Agnelli, Juventus
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE