GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chelsea i Manchester City istupaju iz Superlige

Chelsea i Manchester City istupaju iz Superlige
POBUNA NAVIJAČA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2021 / 20:32
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Chelsea priprema dokumentaciju kojom zahtijeva svoje povlačenje iz tek najavljene Superlige.

Reakcija je to kluba o kojoj piše BBC nakon prosvjeda navijača koji su okupirali Stamford Bridge i izrazili nezadovoljstvo ulaskom kluba u skupinu osnivača novog natjecanja. Prema saznanjima dijela engleskih medija, isto će napraviti i Manchester City, a dio španjolskih medija piše da je isto odluku donio i Atletico Madrid.

Podsjetimo, prije samo dva dana, oko ponoći s nedjelje na ponedjeljak dvanaest najvažnijih europskih nogometnih klubova objavilo je da su postigli dogovor o formiranju novog natjecanja - Superlige. To su Real Madrid, Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United i Tottenham.

U Superligi, koja će biti izravna konkurencija Uefinoj Ligi prvaka, igrat će 20 klubova. Uz 15 osnivačkih klubova (čeka se objava imena još tri kluba) sudjelovat će još pet klubova na temelju rezultata. Sve utakmice igrat će se preko tjedna pa će se ovi klubovi nastaviti natjecati u nacionalnim ligama - ako ih lige ne suspendiraju zbog ovog poteza.

Bila je to ideja koja je odmah stigla na osudu nogometnog vrha, ali i dobrog dijela javnosti kojoj se nije svidjela. Dio nje nalazi se pred Stamford Bridgeom i tjera klub na promjenu odluke. Ovo je trenutak oduševljenja kojim je dočekana informacija da Chelsea neće nastupati u Superligi.

Tagovi: Chelsea, Manchester City, Superliga, Real Madrid, Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, Inter
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE