GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chelsea se pridružio Arsenalu i Manchester Unitedu u polufinalu FA kupa

Chelsea se pridružio Arsenalu i Manchester Unitedu u polufinalu FA kupa
FA KUP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.06.2020 / 19:43
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Chelsea se pridružio Arsenalu i Manchester Unitedu u polufinalu engleskog FA kupa, nakon što je u nedjelju u četvrtfinalu u gostima pobijedio Leicester sa 1-0 pogotkom Rossa Barkleyja u 63. minuti.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je drugo poluvrijeme za Chelsea, pruživši solidnu partiju.

Nogometaši Arsenala plasirali su se u polufinale FA kupa nakon što su u nedjelju u gostima dobili Sheffield United sa 2-1, a pobjednički gol u sudačkoj nadoknadi zabio je Dani Ceballos (90+1). Gosti su poveli u 25. minuti iz penala, kojeg je izborio Alexandre Lacazette, a siguran realizator bio je Nicolas Pépé. Pred sam kraj susreta Sheffield United uspijeva poravnati na 1-1, a strijelac je bio napadač David McGoldrick u 87. minuti.

Tada se činilo da će utakmica u produžetak, ali iz jedne polukontre u sudačkoj nadoknadi Arsenal je uspio doći do pogotka preko Španjolca Danija Ceballosa.

Sheffield United je tek u četvrtoj utakmici nakon korona-pauze uspio zabiti gol. Prethodno je u Premier ligi izgubio od Manchester Uniteda (0-3) i Newcastlea (0-3), te je remizirao s Aston Villom (0-0).

Dan ranije Manchester United je ušao u polufinale nakon što je slavio kod Norwicha sa 2-1 poslije produžetka. Gosti su se mučili protiv Norwicha, koji je zadnji u Premijer ligi, a pogodak vrijedan plasmana među četiri najbolje momčadi u FA kupu zabio je stoper Harry Maguire u 118. minuti.

U posljednjem četvrtfinalnom susretu sastaju se Newcastle - Manchester City (19.30 sati).

Tagovi: Chelsea, Arsenal, Ross Barkley, Dani Ceballos, Mateo Kovačić, Manchester United, FA kup
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE