GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cibona dovela Radovčića

Cibona dovela Radovčića
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.07.2020 / 19:16
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Košarkaški klub Cibona objavila je kako je u svoje redove dovela 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativnog razigravača Krešimira Radovčića s kojim je potpisala ugovor na dvije godine.

Radovčić je prvih šest godina svoje karijere proveo u rodnom Šibeniku, zatim jednu u Zaboku, a prošlu je sezonu igrao za slovenski Helios.

"Doveli smo još jednog mladog igrača koji će dobiti priliku da se izbori za minutažu. Razgovarali smo s njim i prošle godine i vjerujemo da će napraviti iskorak u igri kod nas i pojačati konkurenciju na poziciji razigravača"; rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

"Radovčić je dečko koji nije preskakao stepenice u karijeri, išao je korak po korak i ovaj je još jedan jako bitan za njegovu karijeru. Jako je dobar dečko, radišan, a to je ono što smo tražili u ovom trenutku", kazao je trener Cibone Ivan Velić.

"Odlučio sam se na Cibonu jer je to iskorak u mojoj karijeri. Zadovoljan sam i ponosan na to! S Cibonom sam i prije bio u kontaktu, no prošle godine sam se odlučio na Helios iz razloga što sam htio ići korak po korak, nisam htio preskakati stepenice. Bio sam zadovoljan u Sloveniji. Imali smo dobru sezonu i puno sam napredovao tako da sam sad odlučio otići korak više. Mislim da je Cibona pravi klub jer imaju strategiju razvoja mladih igrača. Tu su sve dečki koje poznajem, neke i osobno", izjavio je Radovčić.

Tagovi: Krešimir Radovčić, Cibona, Domagoj Čavlović, Ivan Velić
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE