GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cibona se poklonila Draženu Petroviću

Cibona se poklonila Draženu Petroviću
POČAST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.06.2020 / 14:10
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Povodom obilježavanja 27. obljetnice smrti velikana hrvatske i svjetske košarke Dražena Petrovića, predstavnici Cibone Mladen Bušić, Domagoj Čavlović i Roko Prkačin položili su u nedjelju vijenac i zapalili svijeću na grobu Dražena Petrovića na zagrebačkome groblju Mirogoj.

Petrović je na današnji dan prije 27 godina preminuo u prometnoj nesreći u Njemačkoj.

Polaganju vijenaca pristustvovala je i Draženova majka, Biserka Petrović, koja se prva obratila medijima.

"Ljubav naroda prema Draženu je neopisiva. Zbog toga svi možemo biti ponosni na njega. Ne samo obitelj i prijatelji, već svi mi skupa što se rodio i djelovao na ovim prostorima i što je zastupao svoju zemlju na jedan takav način. Tek sad dobivam neke stvari iz Amerike, kako je to radio u vrijeme rata. Hvala narodu za ljubav. Najveća Draženova medalja je ljubav naroda. Zato je sada ponos na prvom mjestu, a tugu čuvamo za sebe", kazala je Biserka.

U ime Cibone obratio se i predsjednik Mladen Bušić.

"Danas se sa ponosom sjećamo prije svega velikog čovjeka, a zatim vrhunskog sportaša Hrvatske, Europe i svijeta. Košarkaški klub Cibona, grad Zagreb i Republika Hrvatska zauvijek će pamtiti Dražena. Nikad ga neće zaboraviti, Dražen će živjeti vječno".

Petrović je za Cibonu igrao od 1984. do 1988. godine, a s zagrebačkim klubom ima dva naslova prvaka Europe.

Tagovi: Dražen Petrović, Cibona, Roko Prkačin, Mladen Bušić, Domagoj Čavlović
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE