GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cijela prva momčad rukometaša Barcelone završila u karanteni

Cijela prva momčad rukometaša Barcelone završila u karanteni
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.10.2020 / 17:26
Autor: SEEbiz / tportal
BARCELONA - U srijedu 14. listopada rukometaši Barcelone u Ligi prvaka su se poigrali s momčadi hrvatskog prvaka PPD Zagreba. Razbila je Barca 'zagrebaše' 45:27 i na debiju Vlade Šole nanijela im jedna od najtežih poraza otkako se klub natječe u Ligi prvaka. No, sada iz Španjolske stižu zabrinjavajuće vijesti...

Na sam dan utakmice protiv PPD Zagreba (srijeda, 14 listopada) iz Barcelone su objavili kako je potvrđeno da je koronavirusom zaražen njihov Danac Casper Mortensen. Utakmica se opak odigrala, Barca je bez previše muke nalupala nedorasle 'zagrebaše s osamnaest golova razlike (45:27), a dva dana kasnije novi su testovi u redovima španjolskog prvaka pokazali da se koronavirus proširio te da su zaraženi neki od članova stručnog stožera!

Potvrđeno je kako se radi o još tri osobe iz najužeg stručnog stožera Barce te je po hitnom postupku cijela prva momčad - pa tako i hrvatski reprezentativac Luka Cindrić - poslana u karantenu na najmanje 10 dana, počevši od 17. listopada!

'Zaraženi članovi stručnog stožera u dobrom su stanju, nalaze se u svojim kućama u izolaciji i slijede upute zdravstvenih vlasti', objavili su iz kluba te dodali:

'Svi ostali se za sada osjećaju dobro, ne osjećaju nikakve simptome te će sljedećih 10 dana poštovati propisane mjere obvezatne samoizolacije.'

Zbog svega toga je odgođena utakmica 5. kola rukometne Lige prvaka koju je Barcelone trebala igrati u srijedu 21. listopada u gostima kod mađarskog Veszprema, a Barca neće igrati ni utakmicu španjolskog prvenstva protiv Benidorma.

Na žalost, nisu ovo prvi slučajevi zaraze koronavirusom u redovima rukometaša Barcelone, trener Xavi Pasqual u izolaciji je već drugi put, u prvoj je završio jer je njegov sin bio pozitivan na koronavirus...

Tagovi: Luka Cindrić, Barcelona, koronavirus, Casper Mortensen, PPD Zagreb, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE