GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čilić i Dodig uvjerljivi u paru

Čilić i Dodig uvjerljivi u paru
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.07.2021 / 13:01
Autor: SEEbiz / H
TOKIO - Hrvatski teniski reprezentativci Marin Čilić i Ivan Dodig uvjerljivo su započeli svoj drugi olimpijski nastup u konkurenciji muških parova pobijedivši u prvom kolu tokijskog turnira Japance Tara Daniela i Yoshihita Nishioku sa 6-2, 6-4 za 69 minuta igre.

Čilić i Dodig su u prvom setu slomili servise japanskog para u trećem i sedmom gemu, a do odlučujući 'break' u drugom setu napravili su u petom gemu. Japanci su imali samo dvije prilike za 'break', obje u drugom gemu prvog seta.

Čilića i Dodiga u osmini finala tokijskog olimpijskog turnira čekaju Amerikanci Rajeev Ram i Frances Tiafoe koji su u prvom kolu izbacili šeste nositelje Ruse Karena Hačanova i Andreja Rubljova sa 6-7 (3), 7-6 (5), 12-10.

U svom prvom olimpijskom nastupu, 2012. na wimbledonskoj travi, Čilić i Dodig su dogurali do četvrtfinala pobjedama nad Kolumbijcima Cabalom i Giraldom te Šveđanima Brunstromom i Lindstedtom, da bi u meču za plasman u polufinale izgubili od Španjolaca Davida Ferrera i Feliciana Lopeza u dva seta.

Tagovi: Marin Čilić, Ivan Dodig
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE