GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čilić nije uspio zaustaviti Ruudov pobjednički niz

Čilić nije uspio zaustaviti Ruudov pobjednički niz
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.08.2021 / 07:11
Autor: SEEbiz / H
TORONTO - Marin Čilić se oprostio od nastupa na Masters 1000 turnira u Torontu, gdje ga je u noći s utorka na srijedu u dvoboju 2. kola pobijedio najbolji norveški tenisač Casper Ruud (ATP - 12.) sa 6-3, 3-6, 6-3 nakon dva sata i tri minute igre.

Tako je 22-godišnji Norvežanin stigao do svoje 12. uzastopne pobjede na ATP Touru, a prethodnih 11 ostvario je na zemljanoj podlozi u Bastadu, Gstaadu i Kitzbuehelu na putu do tri uzastopna naslova. Bila je to ujedno i druga Ruudova pobjeda nad Čilićem u njihovom drugom službenom meču, a prva na tvrdoj podlozi.

Ruud je kao šesti nositelj bio slobodan u prvom kolu, a ovo mu je bio debi na kanadskom Mastersu.

Za prvi set odlučujućim se pokazao Ruudov 'break' za vodstvo 3-1. Kod 5-2 za Norvežanina kiša je nakratko prekinula meč, ali to hrvatskom tenisaču nije pomoglo. Čilić je na svoje prve prilike za 'break' čekao do drugog gema drugog seta, ali ih nije iskoristio. No, u šestom gemu je Ruud kapitulirao na servisu, što je Marinu bilo dovoljno da odvede meč u odlučujući set.

U njemu je Ruud opet bio siguran na početnom udarcu te nije dopustio Čiliću nijednu priliku za 'break'. S druge strane Marin je spasio dvije 'break-lopte' u šestom gemu, ali u osmom je pokleknuo. Spasio je dvije meč-lopte kad je Ruud servirao za pobjedu, ali na treću je Norvežanin pogodio prvi servis koji Čilić nije uspio vratiti u teren.

Tagovi: Marin Čilić, Casper Ruud
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE