GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ćiro ima samo jednu želju u vezi mogućeg ogleda Dinama i Zvezde

Ćiro ima samo jednu želju u vezi mogućeg ogleda Dinama i Zvezde
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.08.2021 / 11:58
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U razgovoru za srpski Žurnal 86-godišnji Miroslav Ćiro Blažević, koji prati sva nogometna zbivanja, bio je vrlo oprezan uoči utakmice koja bi se mogla dogoditi za ulazak u Ligu prvaka između Dinama i Crvene zvezde.

- Rano je, sine, da govorimo o tome. Trebalo bi prvo doći do play-offa', kazao je Ćiro dodavši zašto je tako oprezan.

- Zato što poznajem nogomet! Trebalo bi skočiti pa reći hop, ali znam da se očekuje da dođe do te utakmice i nadam se da hoće. I volio bih da se pokaže čestitost, sportska kultura. Baš bih volio da tako bude...'

Nekoliko riječi iskusni trener, koji se nije želio baviti prognozom i nije želo odgovoriti tko je favorit ako dođe do utakmice, rekao je i o činjenici kako bi se potencijalna prva utakmica igrala u Beogradu te hoće li doći na utakmicu jer je mnogima u Srbiji simpatičan.

- Naravno! Pa, to bi bio spektakl u oba meča... Volim i ja ljude. Nadam se da ćemo se vidjeti', kazao je Ćiro što je mnoge izenadilo, obzirom na situaciju s virusom i njegove godine, a odgovorio je i na jedno nezgodno pitanje kako je u najboljim trenerskim danima zanlo postao trener Crvene zvezde. Ali ipak nije…

- Eh, moglo je… Nije se dogodilo i što tu sada ima da se priča. Nemam običaj da plačem za prosutim mlijekom.'

Tagovi: Ćiro Blažević, Dinamo, Crvena zvezda
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE