GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

City razbio United u gradskom derbiju

City razbio United u gradskom derbiju
DERBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2022 / 21:54
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Nogometaši Manchester Cityja ponovno su se odvojili na šest bodova prednosti uz jednu odigranu utakmicu više od drugog Liverpoola na vrhu ljestvice engleske Premier lige zahvaljujući 4-1 (2-1) domaćoj pobjedi protiv gradskog rivala Manchester Uniteda u susretu 28. kola.

Prvo ime dvoboja bio je belgijski veznjak Kevin De Bruyne koji je postigao dva pogotka u prvom poluvremenu, ptvoga za vodstvo 1-0 u 5. minuti, a drugog za prednost 2-1 u 28. minuti. U međuvremenu je Jadon Sacho u 22. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora nakratko poravnao na 1-1.

U nastavku je igrao samo City koji je nizao priliku za prilikom, no u strijelce se upisao samo Riyad Mahrez koji je u 68. minuti pogodio za 3-1, da bi početkom sudačke nadoknade postavio konačnih 4-1.
Vodeći City sada ima 69 bodova, drugi je Liverpool sa 63 i utakmicom manje, dok je United ostao peti sa 47 bodova, jednim manje uz odigrane utakmice više od četvrtog Arsenala.
Ranije u nedjelju je Arsenala kao gost sa 3-2 (2-1) svladao "davljenika" Watford. Za važnu pobjedu "topnika" pogađali su Oedegaard (5), Saka (30) i Martinelli (52), dok su strijelci za Watford bili Hernandez (11) i Sissoko (87).
Ovim porazom Watford je ostao pretposljednji 19. sa 19 bodova, tri manje uz utakmice odigrane više od 17. Evertona koji zauzima posljednju poziciju koja osigurava ostanak.

Tagovi: Manchester City, Manchester United, Kevin De Bruyne, Riyadh Mahrez
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE