GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Clippersi nadoknadili 25 koševa zaostatka i slavili protiv Denvera

Clippersi nadoknadili 25 koševa zaostatka i slavili protiv Denvera
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.01.2022 / 09:18
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers su sinoć sa 87-85 nadigrali Denver Nuggetse nadoknadivši zaostatak od čak 25 koševa.

Do pobjede ih je predvodio Amir Coffey sa 18 koševa, sedam asistencija i četiri ukradene lopte, dok su Reggie Jackson i Terance Mann dodali svaki po 13 koševa. Hrvatski košarkaš Ivica Zubac je imao slabu večer, na terenu je proveo 9:45 minuta i zabio je dva koša (šut iz igre 1/2). Clippersi koji su u prvom poluvremenu zabili samo 28 koševa, u trećoj su četvrtini nadoknadili zaostatak od 25 koševa.

Coffey je zabio tricu dvije i pol minute prije kraja i Clippersi dolaze u vodstvo 83-81. Nicolas Batum je dodao još jednu i prednost Clippersa je narasla na pet koševa 1:47 minuta prije kraja.

Kod Denvera najbolji je bio Aaron Gordon sa 30 koševa i 12 skokova, a Nikola Jokić je ubacio 21 koš uz 13 skokova i osam asistencija.

Phoenix Suns su u gostima sa 99-95 pobijedili Toronto Raptorse prekinuvši tako njihov niz od šest pobjeda. Devin Booker je pogodio koš za vodstvo Phoenixa minutu do kraja, nakon čega je Chris Paul dodao još jedan 32.5 sekunde prije kraja. OG Anunoby je polaganjem smanjio zaostatak Toronta na jedan koš 14.1 sekundi prije krja, ali je Booker zabio dva slobodna bacanja 6,5 sekundi prije kraja.

Booker je utakmicu završio sa 16 koševa, dok je Jae Crowder bio najbolji strijelac Pheonixa sa 19 ubačaja. Deandre Ayton je dodao 16 poena, a Paul 15 uz 12 asistencija.

Anunoby je bio najbolji u redovima Toronta sa 25 koša.

New Orleans Pelicans su sa 128-125 slavili protiv Minnesota Timberwolvesa, a najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je Brandon Ingram koji jer upisao 33 poena, uključujući i tricu kojom su se Pelicansi odvojili 1.3 sekunde prije kraja.

Anthony Edwards je predvodio Minnesotu sa 28 koševa, a Karl-Anthony Towns je ubacio 26.

Memphis Grizzlies su došli do desete uzastopne pobjede svladavši kod kuće Golden State Warriorse sa 116-108.

Ja Morant je za pobjedu Memphisa ubacio 29 koševa, a Ziaire Williams je dodao 17.

Stephen Curry je upisao svoj drugi triple-double ove sezone sa 27 koševa, 10 skokova i isto toliko asistencija. U svojoj drugoj utakmici nakon dvoipolgodišnje pauze Klay Thompson je ubacio 14 koševa.

Chicago Bulls su bili uvjerljivi na svom terenu protiv Detroit Pistonsa sa 133-87. Nikola Vučević je ubacio 22 koša, a DeMar DeRozan 20 koševa kojima je pridodao 12 skokova.

Lonzo Ball je dodao 18 koševa za Bullse koji su izjednačili sezonski rekord u broju trica (18) u svojoj desetoj ponudi u 11 utakmica.

I u zadnjoj utakmici igranoj sinoć Washington Wizards su kod kuće sa 122-118 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a do pobjede ih je predvodio Kyle Kuzma sa 29 koševa.

Tagovi: Los Angeles Clippers, Amir Coffey, Reggie Jackson, Ivica Zubac, Paul George, Rajon Rondo, Patrick Beverly, Eric Bledsoe
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE