GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Clippersi pobijedili Denver, veliki okršaj Zupca i Jokića

Clippersi pobijedili Denver, veliki okršaj Zupca i Jokića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.04.2024 / 08:22
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Nikola Jokić postigao je 36 poena. Briljirao je i pod košem sa 17 skokova, a triple-double zaokružio je s 10 asistencija. No sve to nije bilo dovoljno protiv Ivice Zupca.

Hrvatski centar je protiv srpskog šampiona donio Clippersima iznimno vrijednu i dramatičnu pobjedu 102:100 nad aktualnim NBA prvacima Nuggetsima. Clippersima je trijumf važan kako bi šest utakmica prije kraja regularnog dijela sezone uspjeli biti među četiri prve momčadi Zapada, dok su Nuggetsi tražili pobjedu u LA-u kako bi ostali u borbi za prvo mjesto te konferencije.

Na kraju su slavili Clippersi u napetoj završnici, u kojoj je carevao hrvatski centar. Zubac je meč završio s 14 poena uz šut iz igre 4/11, ali ključno je ono što je napravio sa slobodnih bacanja. Pogodio ih je svih šest. Od toga je u clutchu ubacio četiri te je u drami postigao svih zadnjih šest poena svoje momčadi za veliku pobjedu. Zubac je bio sjajan pod košem s 15 skokova. Osim Zupca, Clippersi slave još jednog neočekivanog junaka. P. J. Tucker za 16 minuta u igri istaknuo se samo s četiri osobne greške i promašajima oba pokušaja iz igre, a potom je na isteku vremena zaustavio Jokića u pokušaju šuta za pobjedu.

Zubac i on zasjenili su superzvijezdu na drugoj strani te one u momčadi Clippersa. Paul George ubacio je 28 poena, a James Harden 20 uz 8 asistencija. Među njima se ističu dvije za zakucavanja Zupca preko Jokića.

Tagovi: ZUBAC, JOKIĆ, CLIPPERS, NUGGETS
PROČITAJ I OVO
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE