GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čolak na pragu PAOK-a

Čolak na pragu PAOK-a
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.09.2020 / 19:46
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Antonio Mirko Čolak, najbolji strijelac HNL-a (20 golova), prošle sezone, najvjerojatnije će u ponedjeljak postati novi član PAOK-a iz Soluna.

Transfer je težak 3,5 milijuna eura plus bonusi. Čolak, dakle, neće u četvrtak voditi riječki napad u susretu trećeg pretkola kvalifikacija Evropske lige protiv ukrajinskog Kolosa, jer bi tada već trebao bili na treningu kod Abela Ferreire koji je inzistirao na njegovu dolasku, Grci u utrorak u Krasnodaru igraju play off Lige prvaka!

Prva je ponuda bila 2,8 milijuna, na što je, razumljivo Damir Mišković, predsjednik Rijeke, već iskusni pregovarač na mercatu samo odmahnuo rukom. I okrenuo se novim potencijalnim kupcima. PAOK je podebljao ponuda na tri, odnosnom 3,5 milijuna eura, a tu treba pridodati i bonuse budućih transfera. Na stolu je još ponuda iz Francuske i Rusije, ali na Rujevice je "zavjet šutnje".

PAOK je prodao svog napadača Chubu Akpoma u Middlesbrough i hitno treba "devetku". U posljednjem prvenstvenom kolu igrali su neodlučeno sa Atromitosom, 1:1, a jedini pogodak postigao je srpski reprezentivac Andrija Živković.

U PAOK-u je igrao bivši igrač Rijeke, Marin Leovac, ali i vratar Tonči Gabrić. Treneri su bili Ćiro Blažević i Igor Tudor. Rijeka je Čolakov ugovor otkupila za 800.000 eura, u njega uložila još toliko i Mišković je rekao da neće otići ispod pet milijuna eura. To bi mogla biti sadašnja ponuda PAOK-a, 3,5 milijuna plus bonusi.

Navodno je konačna potvrda transfera samo pitanje dana, bez obzira na činjenicu da je Čolak u posljednjih mjesec dana bio u petnaestak klubova od Ukrajine i Rusije do Francuske i Grčke.

Foto: NK Rijeka

Tagovi: Antonio Mirko Čolak, NK Rijeka, PAOK, Marin Leovac, Tonči Gabrić Ćiro Blažević
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE