GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čolak na pragu PAOK-a

Čolak na pragu PAOK-a
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.09.2020 / 19:46
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Antonio Mirko Čolak, najbolji strijelac HNL-a (20 golova), prošle sezone, najvjerojatnije će u ponedjeljak postati novi član PAOK-a iz Soluna.

Transfer je težak 3,5 milijuna eura plus bonusi. Čolak, dakle, neće u četvrtak voditi riječki napad u susretu trećeg pretkola kvalifikacija Evropske lige protiv ukrajinskog Kolosa, jer bi tada već trebao bili na treningu kod Abela Ferreire koji je inzistirao na njegovu dolasku, Grci u utrorak u Krasnodaru igraju play off Lige prvaka!

Prva je ponuda bila 2,8 milijuna, na što je, razumljivo Damir Mišković, predsjednik Rijeke, već iskusni pregovarač na mercatu samo odmahnuo rukom. I okrenuo se novim potencijalnim kupcima. PAOK je podebljao ponuda na tri, odnosnom 3,5 milijuna eura, a tu treba pridodati i bonuse budućih transfera. Na stolu je još ponuda iz Francuske i Rusije, ali na Rujevice je "zavjet šutnje".

PAOK je prodao svog napadača Chubu Akpoma u Middlesbrough i hitno treba "devetku". U posljednjem prvenstvenom kolu igrali su neodlučeno sa Atromitosom, 1:1, a jedini pogodak postigao je srpski reprezentivac Andrija Živković.

U PAOK-u je igrao bivši igrač Rijeke, Marin Leovac, ali i vratar Tonči Gabrić. Treneri su bili Ćiro Blažević i Igor Tudor. Rijeka je Čolakov ugovor otkupila za 800.000 eura, u njega uložila još toliko i Mišković je rekao da neće otići ispod pet milijuna eura. To bi mogla biti sadašnja ponuda PAOK-a, 3,5 milijuna plus bonusi.

Navodno je konačna potvrda transfera samo pitanje dana, bez obzira na činjenicu da je Čolak u posljednjih mjesec dana bio u petnaestak klubova od Ukrajine i Rusije do Francuske i Grčke.

Foto: NK Rijeka

Tagovi: Antonio Mirko Čolak, NK Rijeka, PAOK, Marin Leovac, Tonči Gabrić Ćiro Blažević
PROČITAJ I OVO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE