GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Conte: Perišić pokazuje veliki napredak

Conte: Perišić pokazuje veliki napredak
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2021 / 14:35
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Inter je sinoćnjom pobjedom u Parmi 2:1 povećao prednost na vrhu Serie A na šest bodova pred Milanom, koji je dan ranije ponovno kiksao odigravši 1:1 protiv Udinesea.

Alexis Sanchez bio je dvostruki strijelac, a Hernani je smanjio u 71. minuti, ali Inter je izdržao pritisak domaćina i sačuvao pobjedu.

Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu, a Ivan Perišić izašao je u 84. minuti.

Iako je Milan kiksao, trener Intera Antonio Conte se ne opušta, nego gleda još korak dalje iza sebe.

"Naša prednost u odnosu na Milan sad je šest bodova i ona je stvarna, ali ona nad Juventusom od deset nije jer oni imaju utakmicu manje. Moramo se okrenuti sebi, biti sretni i ponosni na ono što radimo i kako igramo. Puno smo bolje plasirani na ljestvici nego lani u ovo vrijeme, ali znam da je pred nama još 13 utakmica, još 13 finala Serie A", rekao je Conte.

Trener Intera posebno je prokomentirao neke svoje igrače, među kojima i Ivana Perišića.

"Definitivno rastemo kao momčad. Sanchez je došao kod nas iz Manchester Uniteda, u kojem je jedva igrao, a onda se ozlijedio. Sad se sve to vraća. Prije smo imali samo Lukakua i Martineza i stalno se morali moliti da nam se netko od njih ne ozlijedi, ali sad imamo i pravu alternativu. Arturo Vidal vraća se u formu i sve je bliže vrhunskim izvedbama. Ivan Perišić također je strašno narastao i pokazuje velik napredak. Sve nas to vodi prema cilju", objasnio je.

Tagovi: Antonio Conte, Ivan Perišić, Inter, Antonio Conte, Alexis Sanchez, Marcelo Brozović
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE