GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Conte razočaran, mogao bi napustiti Tottenham

Conte razočaran, mogao bi napustiti Tottenham
TOTTENHAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.11.2022 / 10:04
Autor: SEEbiz / index.hr
LONDON - Tottenham je u utakmici 14. kola engleske Premier lige upisao domaći poraz od Liverpoola, a trener londonske momčadi Antonio Conte nakon tog susreta kritizirao je navijače kluba pa i između redaka zaprijetio odlaskom ne bude li entuzijazma i strasti kojima se hrani.

Razlog ovakvoj izjavi Contea su zvižduci s tribina koji su bili upućeni njemu i njegovom timu nakon što je Liverpool vodio 2:0 na poluvremenu utakmice. Inače, bila je to šesta uzastopna utakmica Tottenhama u kojoj je ta momčad prva primila gol i pokušavala nadoknaditi zaostatak. Susret je završio 2:1 za Liverpool uz dva gola Mohameda Salaha u prvom dijelu i gol Harryja Kanea iz 70. minute kojim je postavljen konačan rezultat.

"U svakom trenutku dužni smo pokazati poštovanje prema našim navijačima. Oni navijaju za nas i plaćaju ulaznice. Istovremeno, pitate li me jesam li razočaran, jesam. Važno je u svakom trenutku biti iskren", započeo je Conte pa dodao:

"Stalno ponavljam jedno te isto. Tek smo započeli proces. Nakon jedne godine napravili smo puno pomaka unaprijed, a ako netko misli da smo spremni za titule, moram biti iskren i reći da je to jako, jako teško. Ne mogu ih obećati u ovom trenutku, zasad smo daleko od njih. Tražim da mi se da vremena i da se bude strpljiv."

"Dovoljno sam iskusan da kažem da smo daleko od timova koji su navikli na pobjede i imaju jake momčadi. Bit će dobro ako to shvatimo. Svi žele pobjeđivati, ja prvi. Budemo li svi imali strpljenja, bit će u redu, u protivnom nastavljamo i vidjet ćemo što će biti na kraju sezone. Za mene su strast i entuzijazam gorivo. Moram to imati, to mi je jako, jako važno."

Tagovi: Antonio Conte, Tottenham, Harry Kane
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE