GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Conte: Trebaju nam još dva prijelazna roka

Conte: Trebaju nam još dva prijelazna roka
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.08.2022 / 09:19
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Antonio Conte izjavio je kako su njegovom klubu potrebna barem još dva prijelazna roka kako bi se mogli upustiti u borbu za naslov prvaka.

Tottenham je u novu sezonu krenuo s tri pobjede i remijem te ima isti učinak kao i prvak Manchester City, a jedini bolji je njegov najveći rival Arsenal koji je ostvario sve četiri pobjede.

"Kada usporedimo ovo s prošlom sezonom, sada smo konkurentniji, ali kako bismo dostigli vrhunsku razinu tada trebamo još vremena, strpljenja i dva prijelazna roka", rekao je Conte.

Tijekom ovoljetnog prijelaznog roka u Tottenham je iz Intera stigao hrvatski reprezentativni ofenzivac Ivan Perišić kao slobodan igrač, ali i Richarlison, Yves Bissouma te Djed Spence za koje je londoski klub platio višemilijunske odštete.

Također, Conte je naglasio i kako bi želio produžiti ugovor sa 29-godišnjim napadačem Harryjem Kaneom, s kojim je suradnja dogovorena do ljeta 2024. godine. Kane je odlično krenuo u ovu sezonu postigavši četiri pogotka u prve četiri utakmice.

Tagovi: Antonio Conte, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Bonucci najavio oproštaj
KRAJ KARIJERE
Bonucci najavio oproštaj
TORINO - Leonardo Bonucci, legenda talijanskog nogometnog velikana Juventusa, odlučio je zauvijek reći zbogom nogometu.
Kroos se oprostio, Real još uvijek čeka Modrićevu odluku
REAL
Kroos se oprostio, Real još uvijek čeka Modrićevu odluku
MADRID - Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u subotu navečer da još uvijek čeka odluku Luke Modrića o eventualnom ostanku u Real Madridu.
Boston nakon drame poveo 3-0 protiv Indiane
NBA PLAYOFF
Boston nakon drame poveo 3-0 protiv Indiane
BOSTON - Boston Celtics su poveli s 3-0 nakon što su sinoć u Indianapolisu u trećoj utakmici finala doigravanja Istočne konferencije pobijedili Indiana Pacerse sa 114-111.
Stuttgart doveo Chabota iz Kölna
TRANSFERI
Stuttgart doveo Chabota iz Kölna
STUTTGART - Viceprvak Bundeslige VfB Stuttgart potvrdio je u subotu ugovor sa srednjim braničem Jeffom Chabotom iz Kölna koji je otpao.
Manchester United srušio City i osvojio FA Cup
FINALE
Manchester United srušio City i osvojio FA Cup
LONDON - Nogometaši Manchester Uniteda osvojili su FA Cup nakon što su u finalu na Wembleyju pobijedili Manchester City rezultatom 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE