GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Crystal Palace kuha 900 obroka tjedno za zdravstvene djelatnike

Crystal Palace kuha 900 obroka tjedno za zdravstvene djelatnike
HUMANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.04.2020 / 15:24
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Kuhari engleskog prvoligaša Crystal Palacea kuhat će 900 obroka tjedno za djelatnike zdravstvenih službi koji su na prvoj liniji u borbi s koronavirusom te za potrebite obitelji u južnom Londonu, objavio je klub u ponedjeljak na svojim stranicama.

Obroci će biit dostavljani liječnicima i medicinskim sestrama, starijima i osjetljivijima koji su prisiljeni ostati kod kuće, siromašnim obiteljima te beskućnicima.

Crystal Palace surađuje s dobrotvornom organizacijom City Harvest London. Klub je objavio da financira nabavku namirnica, pripremu obroka i pakiranje, dok dobrotvorna organizacija pokriva troškove dostave hrane.

"Ovo je u skladu s misijom kluba da bude snaga dobra u južnom Londonu", izjavio je izvršni direktor klupske zaklade "Palace za život" Mike Summers.

Palace dodaje i da će se ova akcija nastaviti dok god to bude "moguće i praktično". Mjere karantene su u Velikoj Britaniji na snazi do 7. svibnja.

Tagovi: Crystal Palace, koronavirus u Velikoj Britaniji, City Harvest London
PROČITAJ I OVO
Rakitić postaje pomoćni trener Barcelone?
NOVI ANGAŽMAN
Rakitić postaje pomoćni trener Barcelone?
BARCELONA - Ivan Rakitić mogao bi se vratiti u Barcelonu u ulozi pomoćnog trenera prve momčadi.
Bayern odbio Dinamo
ODBIJENICA
Bayern odbio Dinamo
ZAGREB - Gabriel Vidović u Rijeci je u srijedu odigrao zadnje minute za Dinamo po aktualnom ugovoru, u nedjelju nema pravo nastupa s Rudešom zbog tri žuta kartona.
Dončićeva utakmica za pamćenje: Upisao triple double i pogodio tricu za pobjedu Mavsa
NBA PLAYOFF
Dončićeva utakmica za pamćenje: Upisao triple double i pogodio tricu za pobjedu Mavsa
DALLAS - U drugoj utakmici finala Zapadne konferencije Dallas Mavericksi su na gostujućem terenu pobijedili Minnesotu sa 109:108 i tako poveli 2:0 u seriji.
Barcelona smijenila Xavija
SMJENA
Barcelona smijenila Xavija
BARCELONA - Xavi Hernandez (44) dobio je otkaz u Barceloni. Podsjetimo, Barcelona je prije dva tjedna obznanila kako će nastaviti dalje s trenerom koji je sredinom sezone najavio odlazak, no posljednjih dana je došlo do novog preokreta.
Zajec prelomio oko Jakirovića
ODLUKE
Zajec prelomio oko Jakirovića
ZAGREB - Inače, na početku Izvršnog odbora, doznajemo da je Velimir Zajec uzeo riječ i pred svim "izvršnjacima" pohvalio rad i rezultate Sergeja Jakirovića, ustvrdivši ujedno kako Jakir nikad nije bio tema, i da je od prvog dana imao njegovu podršku, koju će uživati i dalje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE