GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

CSKA i Olić nakon poraza ostali bez Europe

CSKA i Olić nakon poraza ostali bez Europe
RUSIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2021 / 18:00
Autor: SEEbiz / H
MOSKVA - Moskovski CSKA, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivica Olić ostao je bez plasmana u Europu nakon što je u susretu posljednjeg kola ruskog prvenstva izgubio od gradskog suparnika Dinama sa 2-3.

CSKA je na koncu završio sezonu na šestom mjestu sa 50 bodova, tri manje od petoplasiranog Sočija i četvrtoplasiranog Rubina.

Olićeva momčad je povela u 18. minuti golom Najaira Tiknizjana, no Dinamo je okrenuo rezultat s golovima Vjačeslava Gruleva (65, 72). Izjednačio je Chidera Ejuke (79), a u posljednjim trenucima susreta pobjedu Dinamu donio je Arsen Zakharjan.

Nikola Moro je odigrao cijeli susret za Dinamo, dok Nikola Vlašić nije nastupio za goste zbog ozljede.

Moskovski Lokomotiv je sezonu zaključio pobjedom 1-0 protiv Urala, a pogodak odluke zabio je Dmitri Ribčkinski u 89. minuti.

Vedran Ćorluka je u svom posljednjem nastupu za moskovski klub odigrao svih 90 minuta. Ćorluka nakon devet godina napušta Lokomotiv i ovoga ljeta bit će jedan od suradnika u stožeru Zlatka Dalića u redovima hrvatske vrste. Međutim, Ćorluka još uvijek nije službeno objavio znači li to i prekid njegove karijere.


Prvak Zenit je na gostovanju pobijedio Tambov sa 5-1 uz četiri gola Artema Dzjube. Dejan Lovren nije nastupio za Zenit zbog ozljede.

Zenit je na koncu osvojio naslov prvaka sa 65 bodova, Spartak je drugi sa 57 bodova, dok Lokomotiv na trećem mjestu ima 56 bodova.

Rubin je četvrti, a zatim slijede Soči, CSKA, Dinamo.... Iz lige ispadaju Tambov i Rotor.

Tagovi: Ivica Olić, Nikola Vlašić, CSKA Moskva
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE