GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Čudesna predstava LeBrona, nova pobjeda Lakersa

Čudesna predstava LeBrona, nova pobjeda Lakersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2022 / 08:31
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - LeBron James odigrao je briljantnu utakmicu i doveo Los Angeles Lakerse do pobjede nad Washington Wizardsima 122:109.

Postigao je čak 50 poena uz sedam skokova i šest asistencija. Šutirao je čak 72% iz igre (18/25), a i trica mu je bila izvrsnih 6/9. Pogodio je svih osam izvedenih slobodnih bacanja.

Lakersima je LeBronova briljantna predstava donijela važnu pobjedu u borbi za play-off, odnosno play-in turnir koji bi ih do doigravanja trebao dovesti. Uz njega, dobar je bio Malik Monk s 21 poenom i četiri asistencije te Talen Horton-Tucker, koji je postigao 15 poena uz pet skokova. S druge strane, Kyle Kuzma zabio je 23 koša, a Corey Kispert dva manje.

Jamesu je ovo bila 16. utakmica u karijeri u kojoj je zabio 50 ili više poena. Podsjetimo, prije tjedan dana briljirao je u pobjedi protiv Golden State Warriorsa, zabivši 56 poena, što mu je treći najbolji učinak karijere.

Ivica Zubac je imao odličnu večer u kojoj je postigao 24 koša, uz 12 skokova, četiri asistencije i dvije blokade, ali su LA Clippersi poraženi sa 106-112 na gostovanju u Atlanti.

Atlantu je do pobjede predvodio Trae Young sa 27 poena i 11 asistencija.

Bojan Bogdanović nije bio u sastavu Utah Jazza koji su poraženi sa 102-104 na gostovanju kod San Antonio Spursa. Bila je to 1336 trenerska pobjeda Gregga Popovicha koji je tako prestigao Dona Nelsona i postao trener s najviše trijumfa u povijesti NBA lige. Dejounte Murray je sa 27 koševa i devet skokova bio najbolji kod pobjednika, a goste je sa 24 poena, sedam skokova i šest asistencija predvodio Donovan Mitchell.


Svi rezultati sinoćnjih NBA utakmica:

Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 118:110
Atlanta Hawks - LA Clippers 112:106
Boston Celtics - Detroit Pistons 114:103
Houston Rockets - Dallas Mavericks 100:113
Memphis Grizzlies - NY Knicks 118:114
Miami Heat - Cleveland Cavaliers 117:105
NO Pelicans - Charlotte Hornets 120:142
San Antonio Spurs - Utah Jazz 104:102
Phoenix Suns - Toronto Raptors 112:117
LA Lakers - Washington Wizards 122:109

Tagovi: LeBron James, LA Lakers, Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Boston Celtics
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE