GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Curry isključen treći put u karijeri

Curry isključen treći put u karijeri
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.01.2023 / 09:03
Autor: SEEbiz / index.hr
OAKLAND - Golden State Warriorsi u derbiju večeri svladali su Memphis Grizzliese, koji s njima imaju neraščišćenih računa od prošlosezonske emocijama i intenzitetom nabijene serije doigravanja.

Do pobjede 122:120 došli su unatoč isključenju Stephena Curryja u završnici, a junak je postao čovjek zbog kojeg je isključen.

Curry je izgubio živce, izvadio iz usta štitnik za zube i bacio ga o parket nakon što je njegov suigrač Jordan Poole pri vodstvu Warriorsa 116:114 nerezonski šutnuo s devet metara dok je on bio otvoren. Poole je promašio, a Curry poludio, nakon čega su ga suci isključili minutu i 14 sekundi prije kraja utakmice.

Bilo je to tek treće isključenje za Curryja u njegovoj 14. sezoni, a svaki put ga je zaradio iz istog razloga - bacanja štitnika za zube, koji je gotovo jednako prepoznatljiv dio njegova imidža kao i ubojiti šut.

No Warriorsi su i bez njega ostali u igri te imali napad 2.6 sekundi prije kraja pri izjednačenom rezultatu. Donte DiVincenzo izvodio je loptu ispod Memphisova koša, a Poole se oslobodio čuvara i utrčao na polaganje za pobjedu.

Tagovi: Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE