GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić dobio ponudu saudijskog kluba

Dalić dobio ponudu saudijskog kluba
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.06.2023 / 17:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - AL Nassr traži trenera te je poslao ponudu izborniku hrvatske reprezentacije Zlatku Daliću, tvrdi talijanski insajder Rudy Galetti dodajući kako se "situacija razvija".

U Al Nassru, viceprvaku saudijske lige, igra Cristiano Ronaldo, a trenutni trener je Hrvat Dinko Jeličić, koji je naslijedio Rudija Garciju.

Dalić je izbornik reprezentacije od 2017. godine i aktualni ugovor vrijedi mu do 2026. Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine osvojio je drugo mjesto, dok je u Kataru četiri godine kasnije bio treći. U nedavno završenoj Ligi nacija također je uzeo drugo mjesto.

Više puta govorio je kako je tijekom godina dobio brojne ponude. "Rekao sam predsjedniku (HNS-a, Marijanu Kustiću, op.a.) da imam motiv i energiju za voditi Hrvatsku. Dok se tako osjećam, tako će biti. Uvijek će biti ponuda, neće one izostati ni kasnije.

Svjestan sam toga da je ovo za mene još jedna stepenica, napravili smo sjajne stvari, teško je to sve ponavljati, ali pokušat ćemo. Imam sjajan odnos s igračima, stožerom i ljudima koji vode savez, to treba iskoristiti", izjavio je Dalić u travnju.

Dalić je tijekom trenerske karijere vodio Rijeku, albanski Dinamo i Slaven Belupo. Već je radio u Saudijskoj Arabiji, i to kao trener Al Faisalyja i Al Hilala, dok je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima trenirao Al Ain.

"Mene vuče motiv, mene vuče Hrvatska i meni nema ljepšega posla od ovoga koji tu radim. Osvojiti tri medalje u pet godina, s tim se ne mogu pohvaliti ni puno jače reprezentacije, puno brojnije države nego što je Hrvatska.

Ja sam ponosan na ovih svojih pet godina, na našu reprezentaciju, na igrače, na ovo što smo napravili. Ponosan sam na svoju karijeru osobito", rekao je Dalić u ponedjeljak, dan nakon što je Hrvatska izgubila od Španjolske na penale u finalu Lige nacija.

Tagovi: Zlatko Dalić, Al Nassr, Cristiano Ronaldo
PROČITAJ I OVO
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
Bjelica dobio otkaz u Unionu
TRENERI
Bjelica dobio otkaz u Unionu
BERLIN - Nenad Bjelica je dobio otkaz u Union Berlinu, objavio je danas na svojim službenim stranicama njemački prvoligaš.
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
NBA PLAYOFF
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
CLEVELAND - Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga kao domaćini svladali Orlando Magic 106-94.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE