GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Ispričavam se našim navijačima

Dalić: Ispričavam se našim navijačima
ISPRIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2022 / 07:38
Autor: SEEbiz / H
OSIJEK - Hrvatska reprezentacija otvorila je ovogodišnje izdanje Lige nacija porazom od Austrije 3:0 u Gradskom vrtu u Osijeku. Prvi gol Austrija je zabila u prvom poluvremenu.

Strijelac je u 41. minuti bio Marko Arnautović. U drugom je dijelu gostujuća momčad povećala svoje vodstvo. Gregoritsch je zabio za 2:0 u 54. minuti, a tri minute nakon njega pogodio je s 20 metara Sabitzer. Hrvatska je nakon ovog poraza na zadnjem mjestu u skupini, u kojoj su još Francuska i Danska.

"Težak poraz. Čestitam Austriji na pobjedi. Ispričavam se našim navijačima. Igrali smo prvih pola sata dobro, ali nakon primljenog gola smo pali i nismo se mogli vratiti. Pokazali smo nemoć, pali smo fizički i psihički. Znali smo da će biti teško. Bili su puno brži i agresivniji od nas", rekao je za Novu TV izbornik Hrvatske Zlatko Dalić pa dodao:

"Sve smo znali kako Rangnick postavlja momčad. Griješili smo u dodavanjima i oni su osvajali teren nakon kontri. Sad moramo pokazati karakter i vratiti se. Bit će jako teško. Kraj je sezone, dečki su već bili na odmoru, ali tako je svima. Moramo pokušati pobijediti u Splitu i ovo popraviti na neki način."

"Malo je teško pronaći riječi sad. Prvo poluvrijeme smo igrali stvarno dobro, imali smo prilike koje smo trebali realizirati. Onda smo primili dva brza gola i utakmica je otišla u krivom smjeru. Svaka čast Austrijancima, odigrali su stvarno dobru utakmicu.

Nije ovo ništa prestrašno. Izašao sam zbog ozljede, vučem je već dva i pol mjeseca. Zasad situacija nije baš najbolja. Teško mi je reći hoću li biti spreman za druge utakmice", rekao je Borna Sosa za Novu TV.

"Ovo je razočaranje za sve nas. Utakmica je bila čudna. u prvom dijelu smo imali dosta šansi i izgledali smo dobro, skoro pa odlično. No primili smo tri gola iz kontre. Loše smo stajali u tranziciji. Imamo još tri utakmice. Moramo naučiti nešto iz ove utakmice", rekao je Lovro Majer za Novu TV pa dodao:

"Glupo je pričati o svojoj igri nakon ovako izgubljene utakmice. Svi moramo bolje, tako i ja. zanimljivo je da je Francuska izgubila. Mi moramo što prije zaboraviti na ovu utakmicu i popraviti neke dalje u igri."

"Danas smo stajali daleko od igrača. Katastrofalno smo stajali u obrani. Rekao bih da smo više trčali prema našem golu nego prema njihovom", komentirao je Robert Jarni u studiju Nove TV. "Ovo nikako nismo mogli očekivati. Ali dečki igraju velik broj utakmica pa je ovakav rezultat s jedne strane razumljiv", rekao je u studiju Nove TV Aljoša Vojnović.

Tagovi: Zlatko Dalić, hrvatska nogometna reprezentacija, Borna Sosa, Lovro Majer
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE