GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Koštala nas je jedna greška, a sedam dana smo vježbali da se to ne dogodi

Dalić: Koštala nas je jedna greška, a sedam dana smo vježbali da se to ne dogodi
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.06.2021 / 18:30
Autor: SEEbiz
LONDON - U susretu 1. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske je na stadionu Wembley izgubila od Engleske s 0-1. Pogodak odluke zabio je Raheem Sterling u 57. minuti. Na stadionu je bilo 22.500 gledatelja.

"Bili su danas bolji, dali smo sve od sebe i nećemo se predati. Naš je cilj proći grupu. Prvi put kad smo se otvorili utrčali su iza nas i zabili”, rekao je nakon utakmice Domagoj Vida.

“Nismo dali svoj maksimum i to se vidi na kraju. Imali smo prilike koje nismo iskoristili kako treba, ali što je tu je, idemo dalje”, rekao je Joško Gvardiol, najmlađi debitant hrvatske reprezentacije.

Šime Vrsaljko rekao je da mu “nije jasno kako je Sterling u sendviču igrača došao do lopte prije mene”.

“U sljedećim utakmicama moramo biti bolji. Nismo bili katastrofa, ali moramo u kontinuitetu bolje. Ovo je turnir, naš je cilj proći grupu i mislim da ćemo moći”, rekao je Vrsaljko. “Glavu gore, imamo još utakmica pred sobom i moramo dati sve od sebe da ostvarimo svoj cilj”, dodao je.

Izbornik Zlatko Dalić čestitao je Englezima na pobjedi.

“Teška utakmica. Teško vrijeme, sparno. Dogodila nam se pogreška koju smo sedam dana vježbali da ju ne radimo. Idemo sada dalje, naš cilj je proći skupinu. Opet smo napravili premalo prema naprijed, ali to ćemo popraviti u ove dvije utakmice. Ništa, idemo dalje. Dečke mogu samo pohvaliti, bila je ovo muška utakmica. Jedna greška nas je koštala, ali idemo dalje”, rekao je Dalić.

Ovo je prvi put kako Hrvatska svoj nastup na EURU počinje porazom, 1996., 2008., 2012. i 2016. je pobjeđivala u svojim prvim nastupima dok je 2004. remizirala. Engleska je, pak, po prvi put EURO započela pobjedom.

U drugom susretu 1. kola ove skupine u ponedjeljak će u Glasgowu igrati Škotska i Češka.

Hrvatska će svoj sljedeći nastup igrati u petak 18. lipnja protiv Češke u Glasgowu, dok će četiri dana potom ponovno na Hampden Parku igrati i protiv Škotske.

Tagovi: Zlatko Dalić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE