GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Modrić je još potreban reprezentaciji

Dalić: Modrić je još potreban reprezentaciji
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2023 / 17:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u Zagreb nakon osvajanja drugog mjesta na završnici Lige nacija u Nizozemskoj i poraza na jedanaesterce od Španjolske u finalu u nedjelju.

Pred stotinjak navijača, rodbine i prijatelja, koji su dočekali reprezentaciju u zagrebačkoj zračnoj luci, pojavio se tek dio nogometaša jer su mnogi iz Nizozemske odlučili putovati na odmor diljem svijeta, a izjavu novinarima je dao izbornik Zlatko Dalić.

"Tužni smo, ali i ponosni na reprezentaciju i na igrače koji su napravili veliku stvar. Rekao sam im da moraju biti ponosni na ovih pet godina, oni su u nedjelju u tuđu državu doveli 35 tisuća Hrvata, što je najveći broj hrvatskih navijača na jednoj nogometnoj utakmici u povijesti", kazao je Dalić, dodavši:

"Sinoć sam jako pogriješio kada sam rekao da su penali lutrija. Nisu lutrija, to je mentalna snaga i kvaliteta, u kojima su Španjolci bili bolji u tome od nas. Žao mi je zbog starijih igrača, Modrića, Perišića, Vide, Brozovića i Kovačića, što nismo uspjeli zlatom okruniti ovu generaciju hrvatskog nogometa".

Izbornik Dalić je odgovorio na novinarsko pitanje, koje zanima cijeli nogometni svijet, hoće li Modrić i dalje igrati za Hrvatsku.

"Luka će sam odlučiti. Bilo je vrlo emotivno s njim nakon utakmice. Svima je žao zbog njega što nije sve okrunio zlatom. Osobno sam mišljenja da nam Luka još treba, da je ovo generacija koja još nije završila svoj posao. Pustite Luku da odmori, a on će onda sam odlučiti."

Tagovi: Zlatko Dalić, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
Bjelica dobio otkaz u Unionu
TRENERI
Bjelica dobio otkaz u Unionu
BERLIN - Nenad Bjelica je dobio otkaz u Union Berlinu, objavio je danas na svojim službenim stranicama njemački prvoligaš.
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
NBA PLAYOFF
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
CLEVELAND - Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga kao domaćini svladali Orlando Magic 106-94.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE