GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Spreman sam oprostiti, Sosa je na potezu

Dalić: Spreman sam oprostiti, Sosa je na potezu
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.05.2021 / 14:56
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Borna Sosa je mlad čovjek, a mladi ljudi griješe. Ja sam toga svjestan i spreman sam oprostiti, prijeći preko svega, ali sada je na potezu Sosa - Zlatko Dalić će u startu prekrižiti opciju da Sosu zauvijek otpiše.

Izborniku je objavom priče u javnosti dodijeljena uloga žrtvenog jarca. Kako danas iz njegove perspektive izgleda priča?

- Izdogađalo se tu puno stvari, očito je i puno različitih interesa isprepleteno oko Sose. Mediji su iskoristili priliku i napali i Savez i mene, iako ovdje ne snosim niti najmanju krivice. Nisam čovjek koji bježi od odgovornosti, priznat ću svoje pogreške, ali sada zaista nemam što priznavati niti se zbog čega kajati.

Što u budućnosti treba učiniti Sosa da se rehabilitira za ovakav izlet?

- Za početak se treba jasno odrediti. Meni kada bi spomenuli mogućnost nastupa za Hrvatsku, pješice bih krenuo na put. Jednostavno, radi se o ultimativnoj časti, vrhuncu karijere svakog našeg nogometaša, tu ne može biti mjesta za poslovni interes. Što bi se dogodilo da sutra njegovim putem krenu, recimo, Joško Gvardiol ili Lovro Majer, igrači čiji smo veliki potencijal svi registrirali, ali još nisu imali priliku zaigrati za A reprezentaciju? To je prva stvar koja bi trebala prethoditi Sosinu povratku, a druga je da u nastavku karijere igra jako, jako dobar nogomet.

Tagovi: Zlatko Dalić, Borna Sosa, hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE