GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Zasluženo smo pobijedili

Dalić: Zasluženo smo pobijedili
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.06.2022 / 07:53
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Zasluženo smo pobijedili, ustvrdio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u kamere Nove TV nakon pobjede "Vatrenih" protiv Francuske na Stade de Franceu sa 1-0.

Hrvatska reprezentacija je do slavlja protiv aktualnih svjetskih prvaka došla u desetom pokušaju nakon što je u prvih devet susreta Francuska slavila šest puta, dok su tri utakmice završile bez pobjednika.

"Ovo je prvi put da je Hrvatska pobijedila Francusku u 10 utakmica," kazao je Dalić, te nastavio: "Dobili smo zasluženo, igrali smo dobro. Nakon 0-3 iz prve utakmice, vratiti se protiv svjetskih prvaka i odlične Danske, to može samo momčad koja ima karakter i kvalitetu."

Dalić je priznao kako mu je lipanjsko izdanje Lige nacija donijelo puno, ali još jednom je istaknuo kako je velikih problem igrati četiri utakmice u 10 dana."

"Liga nacija nam je donijela puno, ali problem je igrati četiri utakmice u 10 dana. No, dečki su pokazali prkos, borbu, inat, to je sjajno. Sada je sve u našim rukama," istaknuo je izbornik.

Osvrnuo se i na igru novi igrača u hrvatskim redovima.

"Do svjetskog prvenstva je još šest mjeseci, no ovi dečki koji su igrali danas, nemam ih pravo preskočiti, ako ovako nastave, oni su tu. Dobili smo sjajnu skupinu mladih igrača koji su se pokazali," poručio je Dalić.

Na ljestvici vodi Danska s devet bodova, Hrvatska je druga sa sedam bodova, Austrija ima četiri, a posljednja je Francuska s dva boda.

Nastavak Lige nacija je u rujnu kada su na rasporedu preostala dva kola.

Hrvatska će 22. rujna ugostiti Dansku, a u posljednjem kolu tri dana kasnije gostuje u Beču protiv Austrije.

Podsjetimo, pobjednik skupine ide na Final Four, a zadnji seli u niži rang natjecanja, Ligu B.

Tagovi: Zlatko Dalić, Luka Modrić, Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE