GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dallas prekinuo pobjednički niz oslabljenog Brooklyna

Dallas prekinuo pobjednički niz oslabljenog Brooklyna
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2021 / 09:42
Autor: SEEbiz
DALLAS - Košarkaši Dallas Mavericksa zaustavili su Brooklyn Netse u NBA ligi.

Zahvaljujući 27 koševa slovenske zvijezde Luke Dončića, Dallas je pobijedio u gostima sa 115: 98 i nakon dugo vremena došao do 50-postotnog učinka u sezoni.

Nakon 32 odigrane utakmice, Dallas zauzima deveto mjesto u ligi sa 16 pobjeda i isto toliko poraza. U posljednjih devet utakmica slavili su sedam puta.

Dončić i suigrači izvrsno su otvorili utakmicu i prvu četvrtinu završili s 12 koševa prednosti. Brooklyn se, čak i bez ozlijeđenih zvijezda Kyriea Irvinga i Kevina Duranta, približio na samo dva poena, a košarkaši Teksasa potom su se u trećoj četvrtini odvojili s dvoznamenkastom razlikom. U posljednjem su povisili na 22 poena, a rezervisti su mirno priveli utakmicu kraju.

Dončić, koji danas slavi 22. rođendan, u prvom je dijelu postigao 19 koševa, ali se u drugom zaustavio na 27, dodavši šest skokova i sedam asistencija. Zabio je 11 od 21 šuta iz igre (3 od 10 za tri) i prelomio 33:43 minute na terenu. Po povratku na parket Latvijac Kristaps Porzingis pridonio je 18 koševa, dok je James Harden postigao 29 koševa za domaću momčad.

Tagovi: Dallas Mavericks, Luka Dončić, James Harden, Brooklyn Nets, Kevin Durant, Kyrie Irving
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE