GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dani Alves do kraja godine bez kluba

Dani Alves do kraja godine bez kluba
BEZ KLUBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2021 / 16:52
Autor: SEEbiz / H
SAO PAULO - Jedan od najboljih desnih braniča u posljednjih 15 godina Brazilac Dani Alves odlučio je da do kraja godine neće potpisati niti za jedan klub.

Nakon briljatne karijere u Europi 38-godišnji Dani Alves posljednje dvije godine proveo je u Sao Paulu, ali je s njime raskinuo ugovor zbog neisplaćenih plaća. Niti Alves, a niti klub nisu kazali o kojem je iznosu riječ, ali brazilski dnevnik "O Globo" naveo je da mu klub duguje oko dva milijuna dolara.

Nakon odlaska iz Sao Paula za njega su interes pokazali brojni brazilski klubovi, ukjučujući Fluminense i Flamengo. Iako je trenutno bez kluba Dani Alves je u poruci na svom Instagram profilu kazao da će se vratiti nogometu, napisavši "nije još gotovo".

Tijekom 17 godina u Europi igrao je za Sevillu, Barcelonu, Juventus i Paris St Germain, a najbolje partije pružao je u Sevilli i Barceloni. Za reprezentaciju Brazila skupio je 119 nastupa.

Tagovi: Dani Alves, Barcelona, Paris SG, Fluminense, Flamengo
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE