GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dani Olmo na meti Reala

Dani Olmo na meti Reala
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2021 / 18:51
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MADRID - Iako je prije samo nekoliko dana u velikim europskim ligama završio zimski prijelazni rok, već su polagano krenule priče oko toga tko bi na ljeto mogao promijeniti sredinu.

Jedna od takvih je i ona Danija Olma za kojeg je prema navodima španjolskog 'OK Diaria' interes pokazao veliki Real Madrid.

U Real Madridu se na ljeto sprema ozbiljna čistka u svlačionici koju bi moglo napustiti nekoliko imena među kojima su ona Sergija Ramosa, Marcela, Lucasa Vasqueza, Viniciusa i još neki, ali to znači da će sasvim sigurno biti i dolazaka.

Predsjednik Florentino Perez i trener Zinedine Zidane gledat će kako osvježiti i pomladiti aktualni kadar, a Španjolci tvrde kako bi Dani Olmo mogao biti jedan od onih koji bi uskoro mogli stići na Bernabeu.

Bivši nogometaš Dinama, koji je u mlađim kategorijama branio boje Barcelone, u sjajnoj je formi u Leipzigu s kojim je izborio osminu finala Lige prvaka protiv Liverpoola. Olmo je označen kao potencijalna zamjena za Lucasa Vasqueza, kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Dani Olmo je ove godine za Leipzig postigao osam pogodaka, uključujući i jedan protiv Atletico Madrida prošle sezone.

Tagovi: Dani Olmo, Real Madrid, RB Leipzig, Dinamo, Zinedine Zidane, Florentino Perez
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE