GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Danska ostaje među domaćinima odgođenog Eura 2020.

Danska ostaje među domaćinima odgođenog Eura 2020.
DOMAĆINI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.05.2020 / 08:38
Autor: SEEbiz / H
KOPENHAGEN - Iako će se termini utakmica na odgođenom Europskom prvenstvu za nogometaše i početnih etapa Tour de Francea preklapati, Danska će ostati među domaćinima Eura 2021., objavili su iz tamošnjeg nogometnog saveza u četvrtak.

Utakmice Eura, koji je pomaknut sa 2020. na 2021., bit će odigrane u razdoblju od 11. lipnja do 11. srpnja sljedeće godine, a Danska, odnosno Kopenhagen, će ugostiti tri utakmice u grupnoj fazi natjecanja i jedan dvoboj osmine finala. U isto razdoblju, od 2. do 4. srpnja, Danskom će proći biciklistička karavana Tour de Francea.

Zbog toga je Danski nogometni savez morao u ponovne pregovore s gradskim čelnicima Kopenhagena i njegovih partnera koji vode Parken stadion.

"Zahvaljujemo Parkenu, gradu Kopenhagenu, UEFA-i i Tour de Franceu na pronalažanje konstruktivnog rješenja velikog izazova istodobnog organiziranja Europskog prvenstva i Tour de Francea unutar nekoliko tjedana", izjavio je predsjednik Danskog nogometnog saveza Jesper Moller.

"Čini se da smo uspjeli. Možemo se veseliti fantastičnom sportskom ljetu u Kopenhagenu sljedeće godine s puno slavlja i zajedništva", izjavio je gradonačelnik danske prijestolnice Frank Jensen.

Tagovi: Danska, europsko nogometno prvenstvo, Jesper Moller, Danski nogometni savez
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE