GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dario Šarić odigrao najbolju utakmicu sezone

Dario Šarić odigrao najbolju utakmicu sezone
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.01.2023 / 08:54
Autor: SEEbiz / index.hr
PHOENIX - Dario Šarić odigrao je najbolju utakmicu sezone, a njegovi Phoenix Sunsi pobijedili su aktualne prvake NBA lige Golden State Warriorse 125:113 i tom pobjedom prekinuli niz od šest uzastopnih poraza.

Za Warriorse se nakon 11 propuštenih utakmica zbog iščašenja ramena vratio Stephen Curry, no niti njegovo prisustvo na terenu nije pomoglo Warriorsima da izbjegnu i treći poraz od Sunsa ove sezone.

Devin Booker, Chris Paul, Deandre Ayton i Cameron Johnson nisu nastupili za momčad iz Phoenixa u ovom ogledu pa je Šarić dobio više minuta i više prostora u igri. Hrvatski reprezentativac odigrao je 30 minuta utakmice, najviše ove sezone, i uz šut 7/11 iz igre, od čega 3/5 za tricu te oba pogođena slobodna bacanja postavio svoj ovosezonski rekord u broju koševa.

Ubacio je 19 koševa. Izjednačio je i svoj ovosezonski rekord u broju skokova (devet) i postavio novi u broju asistencija (sedam). Imao je i jednu osvojenu loptu i šest izgubljenih.

Najviše je za Sunse ubacio Mikal Bridges, 26 koševa. Tom napadačkom učinku dodao je devet skokova i pet asistencija. Odličan je bio i Damion Lee s 22 poena i sedam uhvaćenih lopti. U ceremoniji prije početka utakmice u San Franciscu uručen mu je prsten NBA prvaka koji je u prošloj sezoni osvojio s Warriorsima. Najbolji kod Warriorsa bili su Klay Thompson s 29, Jordan Poole s 27 i Curry s 24 koša.

Na parketu je u noći na srijedu bio i Ivica Zubac. Njegovi Los Angeles Clippersi pobijedili su Dallas Maverickse 113:101, unatoč novom sjajnom izdanju Luke Dončića. Slovenac je ubacio 43 koša, imao 11 skokova i sedam asistencija, ali ne i dobru pratnju suigrača.

Zubac je odigrao nepunih 16 minuta za Clipperse uz učinak od osam koševa i sedam skokova. Kawhi Leonard je ubacio 33 i imao devet uhvaćenih lopti za sastav iz Los Angelesa.

Tagovi: Dario Šarić, Phoenix suns, Ivica Zubac, Devin Booker, Chris Paul, Deandre Ayton, Luka Dončić
PROČITAJ I OVO
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE