GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dario Šimić još nije potpiao ugovor, ne zna se za što će biti odgovoran

Dario Šimić još nije potpiao ugovor, ne zna se za što će biti odgovoran
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.03.2023 / 08:14
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Još uvijek nema vijesti o potpisu ugovora novog člana Uprave maksimirskog kluba, Darija Šimića. Očito je to zbog toga što negdašnji hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov branič još nije definirao svoj status, odnosno, želi saznati koje su mu dužnosti i za što je odgovoran u plavom klubu.

Kad je kooptiran u Upravu očekivalo se da će on kao član Uprave za sport biti nadređen treneru i sportskom direktoru Anti Čačiću, te da će u krajnjem slučaju odlučivati i o njegovoj sudbini. Za sada ne dolaze informacije da će to biti tako, pišu Sportske novosti.

Prema nekim našim saznanjima, Šimiću se nudi formiranje skautske službe za seniorski pogon kluba, te reorganizacija nogometne škole u suradnji s ostalim članovima Uprave. Šimić bi i nadgledao trenažne procese i selektirao kadrove u nogometnoj školi.

Dakle, njegova zaduženja bila bi zapravo više fokusirana na Dinamovu nogometnu školu, a bio bi glavni čovjek za skauting. Možemo samo nagađati da je dolaskom u Dinamo držao da će imati i neke druge ovlasti, one koje se protežu na trenera seniorske momčadi, odlučivanje o transferima...

Ipak, sportski direktor ostaje Ante Čačić, pa će se tu negdje morati pronaći zajednički jezik i precizno definirati uloge. O tome će se sigurno još voditi razgovori.

U međuvremenu, pisali smo već, Dinamo je oformio je radnu grupu za izradu novoga klupskog Statuta.

Skupinu čini osam članova čiji će rad koordinirati Vladimir Gašparović. U sastavu radne grupe, uz Gašparovića, nalaze se i Ognjen Naglić, Zdravko Kačić, Saša Pavličić-Bekić, Goran Đulić, Zrinko Čustonja, Dragutin Nemec i Ivan Nauković.

Radna grupa započet će s radom odmah u cilju izrade što boljeg klupskog Statuta.

Fotografija: Igor Soban, Pixsell

Tagovi: Dario Šimić, Dinamo, Zvonimir Boban, Ante Čačić, Damir Zorić, Mirko Barišić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE