GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

De Bruyne ozbiljnije ozlijeđen

De Bruyne ozbiljnije ozlijeđen
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2021 / 12:08
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Manchester City jučer je izgubio od Chelseaja 1:0 i ispao iz FA kupa u polufinalu, a, osim utakmice, izgubio je i najboljeg igrača.

Kevin de Bruyne igru je napustio u 48. minuti zbog ozljede gležnja.

"Ne znam u kakvom je točno stanju, u bolovima je", rekao je poslije utakmice Pep Guardiola, a više će znati nakon današnjeg pregleda.

Međutim, belgijski novinar Kristof Terreur objavio je da je gležanj njegova sunarodnjaka ozbiljno natečen i da su mu stradali ligamenti te da će se pravo stanje znati tek za nekoliko dana.

The tale of a lot of pain and a serious swollen ankle. Could mean that they only know the full damage in a few days: ligaments got a blow.

City je ispao iz FA kupa, ali je i dalje u igri u svim ostalim natjecanjima. Na vrhu Premier lige ima 11 bodova više i utakmicu više od gradskog rivala Uniteda, ali izvjesno je da će mu De Bruyne nedostajati u borbi za ostale trofeje.

Iduće nedjelje Guardiolina momčad igra protiv Tottenhama u finalu Liga kupa, a tri dana kasnije ga očekuje prvi susret polufinala Lige prvaka protiv PSG-a u Parizu. Trenutačno nije realno očekivati da će belgijski as sudjelovati u tim utakmicama.

De Bruyne je ove sezone odigrao 32 utakmice za City u svim natjecanjima, postigao osam golova i podijelio 15 asistencija.

Tagovi: Kevin De Bruyne, Manchester City, Pep Guardiola, Chelsea
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE