GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dejan Radonjić potpisao za Panathinaikos

Dejan Radonjić potpisao za Panathinaikos
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 16:25
Autor: SEEbiz / Nova.rs
BEOGRAD - Dosadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić novi je šef stručnog štaba Panathinaikosa, pa je posle 15 trofeja sa Crvenom zvezdom, napustio Mali Kalemegdan.

Grčki klub je zvanično potvrdio ono o čemu se danima unazad pričalo i Radonjiću je dao bolju ponudu od Zvezde.

Dogovorio je dvogodišnji ugovor sa Argirisom Pedulakisom, tehničkim direktorom Panathinaikosa i naredne sezone će sedeti na njegovoj klupi.

Crnogorski stručnjak je iz Zvezde otišao drugi put pošto je vodio crveno-bele od 2013. do 2017, a onda i od kraja 2020. do sada.

Klub sa Malog Kalemegdana je pod njegovim vođstvom uspeo da osvoji triplu krunu ove godine, ali u Evroligi nije bio konkurentniji.

To je bila jedna od tačaka spoticanja između Radonjića i Zvezde, kao i činjenica da su je napustili i igrači koji su bili okosnica tima prošle sezone.

Ostin Holins, Nejt Volters i Dejan Davidovac su napustili klub, otišao je i Maik Cirbes, priča se o odlasku Nikole Kalinića u Barselonu.

Koliko je pažnje privuklo ovo pitanje, pokazuje i to da je čitava zbrka nastala u utorak kada je objavljeno da je već potpisao ugovor s atinskim klubom, pa se ispostavilo da još nije.

Sada su te dileme otklonjene, pa će u narednoj sezoni voditi ekipu koja je prošle sezone ostala bez titule u Grčkoj.

Naslov prvaka je pripao Olimpijakosu, dok je PAO u Evroligi završio na 13. mestu. Godinu ranije bio je 16, što je daleko ispod očekivanja i bar šestog mesta iz sezona 2018/2019 i 2019/2020 pre prekida elitnog takmičenja.

Tu će doskorašnji šef stručnog štaba Zvezde da da svoj pečat i probati da izdigne atinskog velikana iz letargije i osrednjosti u kojoj već neko vreme tavori.

Tagovi: Dejan Radonjić, Panathinaikos
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE