GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dembele mora na operaciju

Dembele mora na operaciju
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.06.2021 / 18:40
Autor: SEEbiz / tportal
PARIZ - Ousmane Dembele (24) je u ljeto 2017. godine stigao u Barcelonu koja je Borussiji Dortmund za njega platila čak 125 milijuna eura. Očekivalo se da Dembele zamijeni 'odbjeglog' Neymara, no nesretni je Francuz zbog brojnih ozljeda u četiri godine odigrao samo 118 utakmica te zabio 30 golova za Barcu.

Sve na Nou Campu 'presjekla' je vijest koja je tijekom ponedjeljka stigla iz stožera francuske reprezentacije. Ousmane Dembele (24) propustit će ostatak EURA zbog ozljede koljena, objavili su iz kampa 'tricolora', a svima u Barceloni je odmah pao mrak na oči.

Naime, Dembele je jedan od najvećih promašaja Barcelone u proteklih desetak godina. Sjajni je Francuz stigao na Nou Camp u ljeto 2017. godine i svi su se nadali kako će biti dostojna zamjena za Neymara. Barca ga je dortmundskoj Borussiji platila čak 125 milijuna eura, ali sada se pokazalo kako je Dembele 'debeli' promašaj.

Odigrao je u protekle četiri godine samo 118 utakmica u svim natjecanjima i zabio 30 golova, više je bio ozlijeđen nego što je igrao! I kad su se na Nou Campu napokon ponadali da će ga se nekako riješiti jer je prošle sezone sakupio 44 utakmice, 11 golova i pet asistencija, Dembele se ponovno ozlijedio!

Prve informacije govore kako je Ousmane Dembele ponovno ozlijedio koljeno te ga čeka nova operacija! Problem? Isto je koljeno Dembele operirao u rujnu 2017. godine i u veljači 2020. godine! Optimistične najave kazuju kako će Dembele operaciju obaviti u Finskoj gdje je odradio i prve dvije, te ga čekaju najmanje četiri mjeseca oporavka, ali malo je vjerojatno da će se na terene vratiti ove godine. Opreznije najave govore o barem pola godine oporavka, a na terenima bi se Dembele - ako oporavak protekne u najboljem redu - mogao ukazati prije veljače 2022. godine!

I to je u stvari najveći problem za Barcu koja se Dembelea - jer mu ugovor završava u ljeto 2022. godine - željela riješiti nakon ovog Europskog prvenstva. Sada su ti planovi Joana Laporte propali, jer mu u Barci - ako ne žele izgubiti nove desetke milijuna eura - moraju ponuditi novi ugovor! A to je nova rupa bez dna...

Tagovi: Ousmane Dembele, Barcelona, Memphis Depay, Manchester United, Ronald Koeman,
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE