GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dembele se opet ozlijedio

Dembele se opet ozlijedio
NEOZBILJNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2020 / 16:21
Autor: SEEbiz / index.hr
BARCELONA - Quique Setien bio je potpuno spreman na povratak Ousmanea Dembelea nakon ozljede, ali francuski krilni napadač ponovno je iznevjerio čelnike Barcelone.

Dembele je napustio trening Barcelone u ponedjeljak zbog nelagode u jednom od mišića. Loše su to vijesti za katalonskog giganta koji će narednih mjeseci biti bez ozlijeđenog Luisa Suareza, a njegove zamjene nema na vidiku.

Dembele se mučio od početka treninga i bilo je vidljivo da ima problema s mišićem pa je naposljetku trening i napustio, javlja Marca.

Međutim, nije poznato radi li se o istom mišiću s kojim Francuz ima problema od studenog i zbog kojeg je propustio velik broj utakmica.

U Barci se nadaju da posrijedi nije ništa ozbiljnije. Koliko je Kataloncima potreban napadač u ovoj situaciji svjedoči i Setienova izjava otprije nekoliko dana.

"Oduševljeni smo Dembeleom. On će biti kao zimski transfer. Nikad ne možeš predvidjeti stvari, ali pokušavamo misliti pozitivno. Treba imati na umu da se radi o mladom igraču. Njegova predanost i intenzitet na treninzima su fenomenalni. Kada vidim kako trenira, imam suze u očima", rekao je Setien tada i možda ga urekao.

Podsjetimo, Dembele je katalonskom velikanu dosad bio više uteg nego što je opravdao golema očekivanja nakon što je u rekordnom transferu stigao iz Borussije Dortmund.

Kašnjenja na trening zbog noći provedenih igrajući videoigre, nepoštovanje klupskog pravilnika i nejavljanje klupskim liječnicima za ozljede samo su neki od primjera zašto Francuz nije omiljen u Kataloniji.

Tagovi: Ousmane Dembele, Barcelona, Quique Setien
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE