GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Deni Jurić potpisao za Goricu

Deni Jurić potpisao za Goricu
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.07.2022 / 19:44
Autor: SEEbiz
VELIKA GORICA - Pet dana uoči prve prvenstvene utakmice, novi igrač Gorice postao je Deni Jurić, 24-godišnji napadač koji je došao na posudbu do kraja sezone iz GNK Dinamo.

- Sretan sam što sam potpisao za Goricu, jako dobar klub koji se od ulaska u HNL stabilno drži na sredini tablice. Cilj mi je igrati što više i nadam se da ću pomoći ekipi svojom igrom, golovima i asistencijama - rekao je Deni nakon potpisivanja ugovora za službenu stranicu kluba.

Nakon odlične sezone s 11 postignutih pogodaka u Šibeniku, Deni je potpisao za Dinamo i vrlo kratko ostao na posudbi u klubu sa Šubićevca.

- Cijela ekipa je odradila vrlo dobru sezonu u Šibeniku, puno igrača je potpisalo za bolje klubove, a među njima sam bio i ja. Uzeo me Dinamo, dogovorili smo da ostanem u Šibeniku na posudbi, ali nakon samo tri tjedna sam dobio poziv da se vratim na Maksimir. U Dinamu nisam uspio uhvatiti kontinuitet nakon ozljede koju sam imao, zato ću to pokušati u Gorici ove sezone. U dogovoru s klubom odlučio sam da je Gorica najbolji izbor za mene, ostajem blizu i na oku sam im.

Jurić je u mlađim kategorijama upisao četiri nastupa za U-19 reprezentaciju Hrvatske te debitirao za U-23 reprezentaciju Australije. U svojoj karijeri igrao je još za Sesvete, Hajduk, Solin, Triglav i Rudeš, a prve nogometne korake napravio je u Australiji, gdje je i rođen.

Tagovi: Deni Jurić, Gorica, Dinamo, Šibenik
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE