GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Di Maria i Paredes u samoizolaciji, David Silva pozitivan na koronavirus

Di Maria i Paredes u samoizolaciji, David Silva pozitivan na koronavirus
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.08.2020 / 21:57
Autor: SEEbiz / H

PARIZ - Francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain objavio je na internetskim stranicama da su dva člana kluba u izolaciji zbog sumnje da su zaražena koronavirusom.

PSG, poštujući liječničku tajnu, nije priopćio imena dvojice dotičnih igrača, no prema pisanju L'Equipea, to su argentinski nogometaši Angel Di Maria i Leandro Paredes.

"Njihovo zdravstveno stanje je vrlo umirujuće i nalaze se pod odgovarajućem zdravstvenom protokolu," poručili su s Parka prinčeva. U L'Equipeu tvrde kako se u samoizolaciji nalazi i Mauro Icardi.

Sva trojica bila su na kratkom odmoru na španjolskom otoku Ibiza, koji se smatra jednim od žarišta novih infekcija koronavirusom. PSG počinje novu sezonu u četvrtak 10. rujna gostovanjem kod Lensa.

Oglasio se i španjolski klub Real Sociedad objavivši kako je na COVID-10 pozitivan i David Silva.

Bivši dugogodišnji član Manchester Cityja bio je pozitivan na drugom testu nakon dolaska u Španjolsku nakon što je prvi test obavljen prije tri dana bio negativan.

"Tijekom ovih prvih sati u San Sebastianu David Silva nije imao priliku pozdraviti svoje nove kolege. Igrač je već izoliran i u svakom je trenutku bio asimptomatičan. Slučaj je prijavljen nadležnim zdravstvenim tijelima," poručili su s Anoete.

Dan ranije klub je objavio i kako je Mikel Oyarzabal također, pozitivan.

Oyarzabal je u nedjelju objavio da mora u samoizolaciju te da će propustiti utakmice Lige nacije sljedeći mjesec protiv Njemačke i Ukrajine.

Tagovi: Angel Di Maria, Leandro Paredes, samoizolacija, Paris SG, David Silva, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE