GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo doveo Mihajličenka bez fiksne odštete

Dinamo doveo Mihajličenka bez fiksne odštete
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.07.2023 / 08:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo će s Bogdanom Mihajličenkom potpisati ugovor na godinu dana, s mogućnošću produljenja na još godinu. Godišnja netto plaća ukrajinskog lijevog beka iznosit će 400 tisuća eura.

Dinamo se želio zaštiti na najbolji mogući način, zato su i zapeli pregovori s Anderlechtom. Na kraju je Dinamo ispregovarao ono što je htio. Za Mihajličenka neće biti fiksne odštete, doznaju Sportske novosti.

Anderlecht će dobiti 120 tisuća eura za svakih deset nastupa Ukrajinca u službenim utakmicama. Naravno, na različite načine će se ‘bodovati‘ njegovi nastupi, zavisno od toga je li u početnoj postavi, je li ušao u igru ili se samo pojavio u zapisniku utakmice. Recimo, ako je početnoj postavi računa mu se da je igrao cijelu utakmicu, a dva ulaska s klupe računaju se kao jedna utakmica.

Ima naravno i bonusa. Anderlecht će dobiti 450 tisuća eura ako se Dinamo plasira u Ligu prvaka, ali samo ako Mihajličenko bude u startnoj postavi u 50 posto utakmica u kvalifikacijama. Nadalje, belgijski klub će dobiti 100 tisuća eura ako se Modri plasiraju u Europsku ligu, pod istim uvjetima kao i kod Lige prvaka, dakle u igri je onih 50 posto igranja u startnoj postavi. Za plasman u Konferencijsku ligu Anderlecht dobiva 50 tisuća eura opet pod istim uvjetima igranja. Također, Anderlecht dobiva i 10 posto od budućeg transfera Ukrajinca.

Tagovi: Bogdan Mihajličenko, Anderlecht, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
KOŠARKA
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
LJUBLJANA - Španjolac Chechu Mulero od sljedeće će sezone biti sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Olimpija, objavili su Ljubljančani na internetskoj stranici. Na toj će poziciji zamijeniti Vlada Ilievskog kojemu na kraju ovog natjecateljskog roka istječe ugovor.
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
Bjelica dobio otkaz u Unionu
TRENERI
Bjelica dobio otkaz u Unionu
BERLIN - Nenad Bjelica je dobio otkaz u Union Berlinu, objavio je danas na svojim službenim stranicama njemački prvoligaš.
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE