GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo - Gorica 28. travnja, Hajduk - Dinamo 5. svibnja

Dinamo - Gorica 28. travnja, Hajduk - Dinamo 5. svibnja
ZAOSTALE UTAKMICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2021 / 13:41
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Zaostali dvoboj 22. kola HT Prve lige između nogometaša Hajduka i Dinama bit će odigran na Poljudu u srijedu, 5. svibnja, a Dinamo će u polufinalu Kupa ugostiti Goricu tjedan dana prije, 28. travnja, na Maksimiru.

Termini tih dvoboja određeni su nakon što je Dinamo porazom 2-1 na gostovanju kod Villarreala završio svoj put u četvrtfinalu Europske lige.

Vodeću momčad hrvatskog prvenstva u sljedećih mjesec dana očekuje doista naporan raspored, gdje će igrati utakmicu gotovo svaki treći dan.

Naime, Dinamo će u nedjelju 18. travnja na Maksimiru ugostiti Istru 1961 u 29. kolu domaćeg prvenstva, a tri dana poslije, 21. travnja, će gostovati kod Osijeka u Gradskom vrtu, u derbiju između dvije vodeće momčadi Prve HNL.

"Modri" će 25. travnja u najvećem hrvatskom derbiju biti domaćini Hajduku na Maksimiru, a tri dana poslije se na istom terenu s Goricom boriti za plasman u finale Kupa. Za vikend 1. svibnja Dinamu slijedi prvenstveni dvoboj sa Slaven Belupom u Koprivnici, u srijedu, 5. svibnja, zaostali derbi 22. kola na Poljudu, a četiri dana poslije još jedno teško gostovanje kod Rijeke na Rujevici.

Još dva prvenstvena kola bit će odigrana u tjednu nakon toga, a u njima će Dinamo ugostiti Varaždin i gostovati kod Gorice, Uspiju li se probiti do finala Kupa, "modre" 19. svibnja čeka obračun s Istrom 1961 za Rabuzinovo 'Sunce', a potom i posljednje prvenstveno kolo (22. ili 23. svibnja) u kojem će na Maksimiru gostovati Šibenik.

Tagovi: Dinamo, Gorica, Hajduk, Hrvatska nogometna liga
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE