GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo protiv pobjednika ogleda Škupi – Lincoln Red Imps

Dinamo protiv pobjednika ogleda Škupi – Lincoln Red Imps
ŽDRIJEB
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.06.2022 / 12:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski nogometni prvak Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka igrat će protiv pobjednika dvoboja prvog pretkola u kojem se sastaju sjevernomakedonski Škupi i gibraltarski Lincoln Red Imps.

Odlučio je tako ždrijeb u Nyonu održan ove srijede, kao i to da će Dinamo biti domaćin u prvom susretu koji će se odigrati 19. ili 20. srpnja. Uzvratna utakmica odigrat će se 26. ili 27. srpnja. Ovakav „ples kuglica“ je bio najpovoljniji u ovom dijelu ždrijeba jer je Dinamo izbjegao švicarskog prvaka Zuerich ili, pak, Slovan iz Bratislave.

Dinamo će biti nositelj kroz sva pretkola. Ukoliko bude uspješan u drugom pretkolu automatski ima osigurano igranje u jednoj od skupina Konferencijske lige, dok mu ulazak u play-off Lige prvaka jamči igranje u jednoj od skupina Europske lige.

U nastavku dana, od 13 sati, suparnike u drugom pretkolu Konferencijske lige saznat će Osijek i Rijeka, dok se Hajduk tom natjecanju priključuje u trećem pretkolu.

Tagovi: Dinamo, Škupi, Lincoln Red Imps
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE